Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontosabbak a batátai, mint én akkor felejtsem el a srácot?
Figyelt kérdés
Nemrég ismerkedtem meg egy sráccal, nagyon sok időt tölt a barátaival, nagyon sok ismerőse van. Állandóan hívják, keresik. Annyi programja van, hogy rám már alig marad ideje. De azért igyekszik megoldani, bár így is csak a hétvégén 2-3 órát tudunk együtt lenni, holott azt beszéltük meg, hogy az egész napot együtt töltjük. Mi a véleményetek? Felejtsem el őt vagy lehet fog változni ez a helyzet?2011. márc. 24. 21:46
1/6 anonim válasza:
Ez egy komplikált ügy amit neked kell eldöntened és nem másokra hallgatni. Véleményket persze meghallgathatsz, de nem feltétlen jó. Én speciel nem mennék bele ilyen kapcsolatba, csak ennyit írok.
2/6 Kingaa1 válasza:
ennek még egy kis időt kell adni, ő sem tud csak ugy átállni, barátelhagyó üzemmódba. Beszéld meg, hogy zavar hogy a haverjai fontosabbak mint te, de mondd el neki azt is h nem szeretnéd a barátaitól elválasztani, csak kicsikével több időt szánjon rád, és főleg ha friss a kapcs akkor érthető!
3/6 anonim válasza:
Ha már a legelején is ilyen a helyzet akkor ennél sosem lesz jobb.. Általában pont a legelején van az, hogy mindenkinek sok sok ideje van a másikra amely majd később egyre jobban fogyatkozni fog...
4/6 anonim válasza:
Viszont, azt el tudnám képzelni, hogy olyan helyekre járna idővel ahová magával tud téged is vinni és nem csak koloncnak...
5/6 anonim válasza:
Felejtsd el és gyere hozzám, nekem nincsenek barátaim :)
6/6 anonim válasza:
mit gondoltál, hogy hanyagolni fogja a haverjait? Ne is akard tőle h te legyél a fontosabb. Kérd tőle hogy legyenek közös programjaitok hogy a haverjaival is vagytok. Várj még kicsit nem megy minden 1ről a 2 re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!