Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek mindene lett a world of warcreft, ez normális?
3 éve vagyunk együtt, és 1 hete elkezdett játszani, először nem tudtam, hogy most mivan csak néztem mint a hülye, hogy itt valami gondok vannak e agyilag.
Folyamatosan eljártunk szórakozni kirándulgatni, van egy kisebb baráti körünk itt a nyár is, múlt héten többször is akartam vele menni strandra de ő nem akart jönni mert hogy most játszik.
De 3 évig minden rendben volt teljesen!
Mit tudnék tenni ez ellen? Vagy ez mitől lehet.
Barátnőm 23 éves, én 26.
Szerintem tedd féltékennyé:D Menj szórakozni haverokkal, néha mesél olyanokat hogy kár hogy nem jött mert 1-2 lány megpróbált rádmászni azt jó lett volna ha leüti rólad őket. Am wowoztam kb 3 évig tudom mennyire szenny egy game. Hála istennek leszoktam róla, de tényleg amiatt nem voltam kb sehol.
22/F
Szerintem foglalkozz vele, vidd ki a természetbe, meg szórakozni.
Én is rákattantam a CoD-ra, pedig az nem olyan játék, de eléggé rászoktam.
Ha lejött hozzánk, és késett 5 percet, rögtön leültem játszani, ha kiment valahova, játszottam, ha nem volt velem, játszottam, ha elaludt szex után, füles be, és játszottam. Ha náluk voltam is ez ment.
Hát előtte már csökkent a heti szex azelőtt minden nap csináltuk most heti 2x amióta játszik.
Elmentem haverokkal, nem is szólt semmit, aztán hazaértem és még mindig játszott.
Kérdeztem a barátnőit is akikkel összejárt akikkel eljárkált nézelődni vásárolni stb...de ők is próbálták hívni és ők sem értették hogy ez miért olyan fontos.
De ha huzamosabb ideig nem lesz változás akkor lehet hogy valami pszichológushoz fordulok segítségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!