Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sárkány anyós egy szem pici fia?
Elég egy későn érő típus :)
Túl kényelmes így neki szerintem és ezt a kényelmet nem meri feladni, hogy anyu megfőz kifizeti a számlákat reggeli ebéd vacsi asztalon...mindig mindene ki van mosva vasalva ésatöbbi...
Én is nehezen költöztem el otthonról.
Ráadásul az is ott volt nekem hogy egy Nagy családi házból egy kis lakásba??? háát nem tetszett :)
De végül faterom mondta, hogy elég felnőtt vagyok már ahhoz hogy elhúzzak otthonról és ne veszítsem el emiatt a lányt.
anyám ugyanilyen volt túl ragaszkodó meg áhh....
Mi 16 hónapja voltunk együtt mikor elköltöztem otthonról.
Nem volt egyszerű dehát ez van.
Jó, szerelmes vagy, értem én. De ez a helyzet nem fog változni. Mit vársz tőlünk, mit mondjunk? Az észérvek azt diktálják, hogy keress egy normális pasit.
Három lehetőség van: 1. szakítasz, 2. ugyanígy megy tovább minden, soha nem fogtok együtt lakni, csak összejártok, 3. odaköltözöl te is anyucihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!