Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki úgy, hogy a barátnője elvesztésének félelmében bevett 10 szem frontint (nyugtatót)?
Biztos.
Viszont döntsd el, h pszichés beteg vagy-e, vagy életképtelen pancser, és cselekedj annak megfelelően!
Csak gratulálni tudok.
Ha pánikbeteg vagy és kezelnek, akkor pontosan tudnod kellene mi a teendő ha ennyire zaklatott vagy, és nem a 10 gyógyszer. Mondjuk a frontin se éppen egy erős nyugató...
igen csináltam ezt. pont evvel a gyógyszerrel, de elkezdtem hozzászokni, és jobbnak láttam abbahagyni, valamint szakitani a pasimmal, mert rájöttem, hogy csak szanaszéjjel idegel a szarságaival
hasonlóakat tudnék neked is javasolni!
te vagy az a aki fo.ik h elhagyják?
A gyógyszer semmit nem old meg!
basszus forintnak olvastam...:D
na asszem megyek aludni. jóccakát xD
Én akkor veszek be frontint, mikor fel vagyok pörögve, és szeretnék nyugodtan aludni. Mondjuk úgy havonta egyszer... csak így van értelme, mert nem szokik hozzá a szervezetem, és tényleg hat, amikor kell!
Én elhiszem, hogy ez most szar érzés neked, de bármilyen fura is, el fog múlni... mindig azt szoktam mondogatni, hogy csak olyan dolog miatt érdemes aggódni, ami miatt 10 év múlva is aggódnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!