Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már valaki úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki úgy, hogy a barátnője elvesztésének félelmében bevett 10 szem frontint (nyugtatót)?

Figyelt kérdés
Hogy tudjak aludni mert nem veszi fel nekem a telefont és máskülönben nem tudnék elaludni, de amúgy remélem nem a nyugtatótól szurkál a jobb mellkasom alatt egy kicsivel valamim. Én már szedtem nyugtatót életemben, akkor pánikbetegségre, és ezért kell 10 darab, hogy biztosan kiüssön és tudjak aludni. Most lettem 19 éves.
2013. jún. 6. 23:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Biztos.

Viszont döntsd el, h pszichés beteg vagy-e, vagy életképtelen pancser, és cselekedj annak megfelelően!

2013. jún. 6. 23:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak gratulálni tudok.

Ha pánikbeteg vagy és kezelnek, akkor pontosan tudnod kellene mi a teendő ha ennyire zaklatott vagy, és nem a 10 gyógyszer. Mondjuk a frontin se éppen egy erős nyugató...

2013. jún. 6. 23:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor te már nagyon le vagy relaxálva e!
2013. jún. 6. 23:56
 4/11 anonim ***** válasza:

igen csináltam ezt. pont evvel a gyógyszerrel, de elkezdtem hozzászokni, és jobbnak láttam abbahagyni, valamint szakitani a pasimmal, mert rájöttem, hogy csak szanaszéjjel idegel a szarságaival

hasonlóakat tudnék neked is javasolni!

2013. jún. 6. 23:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Szétcseszed magad a nyugtatóval meg a májadat is. Semmi értelme. Tételezzük fel hogy most nem ájulsz be elalszol szépen és holnap fel fogsz kelni(ha szerencséd van) és szerinted változik valami? Nem fog. Ha elakar hagyni a barátnőd akkor is elfog ha teljesen tönkre teszed magad. A nyugtató erre nem megoldás. Én antidepresszáns-t szedtem. Magam raktam le. Ha ezt folytatni fogod nem fogsz tőle egy idő után megszabadulni. Olyan mint a pia meg a drog. Fel kell állni és menni kell előre. Ne csinálj többet ilyet! Miért gondolod hogy elhagyna? Ülj le vele és beszélgessetek sokszor ez nagyon sokat segít. Oké persze rohanó világ ide meg oda meg mindenkinek van problémája de ez az egyik alapvető dolog a megbeszélés. Ha pedig nem megy akkor keress más lányt. Más megoldást nem tudok.
2013. jún. 6. 23:59
 6/11 anonim ***** válasza:

te vagy az a aki fo.ik h elhagyják?

A gyógyszer semmit nem old meg!

2013. jún. 7. 00:02
 7/11 anonim ***** válasza:

basszus forintnak olvastam...:D

na asszem megyek aludni. jóccakát xD

2013. jún. 7. 00:04
 8/11 anonim ***** válasza:
10et? hogy a fa-szba nem üt ki? :D
2013. jún. 7. 00:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak Xanaxot szedek, lelki békémért.
2013. jún. 7. 00:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Én akkor veszek be frontint, mikor fel vagyok pörögve, és szeretnék nyugodtan aludni. Mondjuk úgy havonta egyszer... csak így van értelme, mert nem szokik hozzá a szervezetem, és tényleg hat, amikor kell!

Én elhiszem, hogy ez most szar érzés neked, de bármilyen fura is, el fog múlni... mindig azt szoktam mondogatni, hogy csak olyan dolog miatt érdemes aggódni, ami miatt 10 év múlva is aggódnál!

2013. jún. 7. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!