Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki úgy, hogy a barátnője elvesztésének félelmében bevett 10 szem frontint (nyugtatót)?
Figyelt kérdés
Hogy tudjak aludni mert nem veszi fel nekem a telefont és máskülönben nem tudnék elaludni, de amúgy remélem nem a nyugtatótól szurkál a jobb mellkasom alatt egy kicsivel valamim. Én már szedtem nyugtatót életemben, akkor pánikbetegségre, és ezért kell 10 darab, hogy biztosan kiüssön és tudjak aludni. Most lettem 19 éves.2013. jún. 6. 23:53
11/11 anonim válasza:
Menj újra dokihoz.
10 nagyon sok, a félelmedet pedig te kreálod sajnos, ezek szerint a lány nem adott rá okot. :( Biztos válaszolni fog a hívásodra.
Kitartás!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!