Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy felfigyeljen rám és törődjön velem?
Több mint egy éve vagyunk együtt a barátommal, az elején nagyon jól megvoltunk. Körülbelül egy érdeklődési körünk van.
Az utóbbi időben nem törődik velem, hanem inkább játszik a telefonján, vagy számítógépezik. Többször próbáltam neki mondani, hogy azért velem is törődhetne, ha már együtt töltjük a d.u.-t...nem is érti ilyenkor, hogy mi a bajom...
Sok mindennel próbáltam felkelteni a figyelmét...de semmi nem vált be
Most, hogy a párom lefogyott és jobban tetszik magának, még súlyosabb a helyzet... inkább magát nézegeti a tükörben, mikor én ott állok mellette félmeztelen (átlagos alkatú vagyok, semmi túlsúly)
Másik dolog:
Valamit kérek tőle, akkor nem hajlandó egy kis jelentéktelen dolgot megtenni...de ha mások kérik tőle, főleg az anyja akkor rögtön ugrik és megcsinálja
Ha valamiben nem biztos, de én biztos vagyok egy dologba, akkor nem hisz nekem az anyját meg kell kérdeznie róla...
Kezdek besokallni...nem tudom mit tegyek...többször leültem vele beszélgetni...nyugodt természetű vagyok, de megtörtént olyan is, hogy az utcán üvöltöztünk egymással
Nem akarok vele szakítani, mert nagyon szeretem :(
U.i.: egyik legnagyobb hibám: nagyon sértődékeny vagyok
Mit tegyek szerintetek? Előre is köszönöm a válaszokat :)
18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!