Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkit megbántanék vele?
Figyelt kérdés
Végre találtam valakit akivel tök jól elvagyok és eredetileg csak barátkozni szerettem volna vele, de ahogy beszélgetek vele,egyre inkább megkedvelem.A barátaim szerint nagyon gyerekes(miatagadás tényleg az,de nem jobban mint én). A legjobb barátnőm régen bejött neki és valahogy szerintem nincs túl rajta a mai napig a srác, pedig a barátnőm a tudtára adta,hogy neki nem jön be(legalább is nekem ezt állította a barátnőm). Attól félek,ha megmondom a pasinak,hogy nekem tetszik akkor mind a 2 en valahogy megharagszanak rám...2009. okt. 12. 21:17
1/2 anonim 

válasza:

Semmi okuk nem lenne megharagudni rád =)
A barátnődnek nem tetszik,akkor végképp...
Ha jobban megtudod,mit érez a pasi,akkor talán megtudod,irántad mit érez =)..ha ő is úgy,mint te,akkor biztos előbb-utóbb elmondja =)...
Még ismerd meg jobban ^^..Sok sikert kívánok =)
2/2 anonim válasza:
Szerintem igen... nem kellene ezt csinálnod... van annyi más pasi is a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!