Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van a boldogság?

Figyelt kérdés

Valaki mondjon nyugtató szavakat, mert ratyiszarul érzem magam :(

A nyár közepén megismerkedtem egy lánnyal akivel jártunk egy kis ideig aztán szakított velem majd utánnam volt 1 pasija kb 1hónapig akivel aztán szakított és tartottam a volt pasijával a kapcsolatot és sajnos olyan dolgokat tudtam meg amit jobb lett volna inkább töle megtudni(pedig nemakartam, hogy tudjak) és most eddig bolondított most úrja összejön a volt pasijával? A legroszabb az egészben, hogy minden döntésem után én húzom a rövidebbet :(

A lánnyal az elsö pár napon belül még egy csók is elcsattant mivel megvolt a közös hang és a szakítás után sokat sírt utánnam persze ö ezt nemmondta el nekem csak azután informáltak és én azota is szeretem öt nagyon.

Lelkileg nagyon megvagyok most viselve és jóljönne pár nyugtató szó.

Légyszi ne offoljatok.

2009. okt. 12. 19:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%

15 éves vagy??? akkor inkább Te menj a jóku*rva anyádba!

volt egy szaros nőd és akkor most meg vagy halva,nyugi ezzel mindenki így van volt lesz...épp ezért tudjuk h nem éri meg rajta rágódni,lesz másik, csak az időd vesztegeted, de majd rájössz majd magadtól is, meg amugy is mi a fa*szt vártál h 15 évesen rogton megtalálod az igazit akivel örökre együtt maradsz? továbbra is azt mondom h hagyd a pic*sába ezt a retket

2009. okt. 12. 21:32
 12/16 A kérdező kommentje:
A 2. mondatodat kedves utolsó visszaüzenem neked!
2009. okt. 12. 21:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Te kezdtél el anyázni...ezzel kapcsolatban is egy jó tanács:

egyszer orrba fognak érte verni:)persze csak ha neten ilyen nagy a szád akkor nem

2009. okt. 12. 22:12
 14/16 anonim ***** válasza:
26%
a halál fa.a után 20km-mel
2009. okt. 12. 22:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Töki, ne legyél már ekkora balhere! :-) Ilyen hülyeségen rágódni...

Szombaton elmész bulizni, bevágsz 2-3 sört és válogatsz a legjobb csajok közül. Ez ilyen egyszerű.

2009. okt. 13. 06:51
 16/16 anonim ***** válasza:
na ezért van ennyi bűzös alkoholista az országbanm, ahelyett hogy megtanulnának a nőkkel bánni. A kérdező szerencsére nem fog a válaszolók sorsára jutni, mert intelligensebb.
2009. okt. 13. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!