Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogság, de milyen áron?

Figyelt kérdés

Itt most a fő probléma nem is én vagyok, hanem a barátom. Azt hiszem már nem érzek ÚGY iránta. Sokáig én is szerettem, bár elég sok problémánk volt. A testem már régóta hadakozik ellene, a szex már nem működik köztünk. Állandóan gombás vagyok, de ha nem, akkor csak simán fáj és nem sikerül. Most már biztos vagyok benne hogy lelki okokra vezethető vissza ez az egész gomba dolog. Sosem voltam gombás, csak amióta járunk, és ez nem esik egybe az első szexuális együttléttel, mert mikor még hozzám sem ért 'ott', csak nyaggatott a szex miatt, akkor is ez történt. Alapból egy idegeskedő típus vagyok, ő meg nemhogy lenyugtatna, még rá is tesz egy, de inkább két lapáttal. Én igénylem hogy sokat találkozzunk és beszéljünk, ő meg egyáltalán nem. Persze én nem szolgáltam rá hogy kiábránduljon belőlem, még mindig szerelmes belém. Velem képzeli el a jövőt, el akar venni feleségül és esküdözött hogy megváltozik értem. Tavasz van, szerelemre vágyom, de nem tudom nem lenne-e szemétség részemről azt mondani, hogy vége. Adjak neki még egy esélyt? Annak ellenére, hogy nem érzem azt hogy szeretem? még visszaszerethetek belé? Nem tudom mit tegyek. Azt mondják még fiatalok vagyunk és begyógyul a szívünk... az enyém talán, de az övét darabokra törné a szakítás.

(19/L)

2011. ápr. 9. 15:18
 1/5 essney ***** válasza:
Ha nem szereted már, akkor mi itt a kérdés? Neki is sokkal rosszabb lesz, ha elhúzzátok a dolgot. Szerintem beszélned kéne vele.
2011. ápr. 9. 15:24
 2/5 A kérdező kommentje:
próbáltam beszélni vele, de akkor meglátom a depressziós kétségbeesett arcát, és nem tudom azt mondani neki hogy lassan vége... :( hát tudom, elég gyenge vagyok ilyen téren :/
2011. ápr. 9. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudod, van egy olyan hasonlat, hogy a szakítás olyan, mint egy kéz levágása.

Az orvos tudja, hogy a teljes kezet le kell vágni, mert a fertőzés már elindul felfelé. De mindig csak éppen egy kicsi részt vág le, pedig tudja, hogy ez a kéz úgyse ússza meg. Te most ugyanezt csinálod. Szépen lassan beadagolod a halálos mérget, amikor egyszerre le lehetne rendezni az egészet.

2011. ápr. 9. 15:31
 4/5 nielindi ***** válasza:

tul lehet élni egy szakitást. egy ideig rossz lesz neki, de gondolj egy kicsit magadra is. nem vagy már szerelmes. nem vagy boldog. kicsit önzőnek kell lenned. igy tönkre teszed magad. ha folytatod ezt a kapcsolatot, neki sem jo. nem vagy vele olyan, mint régen. a szex sem működik. ha néha lefekszel vele, mert ő szeretné, nem megoldás. saját magaddal foglalkozz szerintem. a boldogságod legyen az első helyen, ne az övé. ha te nem vagy boldog vele, nem tudod boldoggá tenni őt sem.

ami nem megy, ne erőltesd! ő túléli a szakitást. ne keseredj meg egy olyan kapsolat miatt, amiben nem érzed jol magad!

2011. ápr. 9. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:
beszéld meg vele,hogy itt most az a tét h vele maradsz-e...változzon meg,szerelmet akarsz...mellőzzétek a szexet és beszélgessetek,sétáljatok,meg minden olyat amire egy érző csajnak szüksége van...lepjen meg...ha nemmegy,nemmegy...ha meg tud változni és nem csak saját maga érdekli,akkor minden oké^^
2011. ápr. 9. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!