Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem tud mindenki magának valami boldogság forrást találni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mindenki a jövendőbelijében keresi a boldogságot, pedig egyedül is lehet kurv@ boldog az ember. És mért várja sok ember hogy majd a másikat ha megtalálja akkor jobb lesz az élete? A sex is csak hab az élvezetek tortáján, mint a motorozás :D Szóval mindenféle oltós és bölcs válaszokat várok. :D2010. dec. 18. 10:29
2/8 Мirkó válasza:
Egyetértek. Jó nekem van párom de egyedül is nagyon jól elvok... meg a szexet am manapság nagyon túlértékelik :P A csapból is az folyik, van akinek az élete akörül forog. Nagyon jó dolog de vannak azon kívül is jó dolgok!
Egyébként sztem ez emberfüggő van aki magányos farkas típus és kapcsolatban nem tud sokáig megmaradni van aki meg ilyen társfüggő h egyedül nem érzi egésznek magát. Huhh remélem érted mire gondolok :D
3/8 anonim válasza:
Mert az ember egy társas lény és szüksége van társaságra és szerintem senki sem akar magányosan egy lakásban megöregedni család nélkül. Mondjuk ha az ember karrierista és tele van pénzzel.. annak mi értelme van ha nem tudod megosztani másokkal és tök egyedül vagy... a család szerintem igen is fontos
4/8 A kérdező kommentje:
bocsánat ha félre érhetően írtam. Nem elutasítom a társas embereket. Én is keresem és jobb ketten mint egyedül. :D csak nem e körül forog az életem. Teszek veszek mást is és ha jön, jön, ha nem, nem. Ennyi a bibim hogy ezt nem értem. :D mért spilázzák túl ezt?:D
2010. dec. 18. 10:53
5/8 anonim válasza:
Szerintem nincs túlspilázva egyáltalán, ahogy az előző mondta, az ember társas lény és szüksége van társra. Mi értelme van egyedül élni? Azért tanulunk, dolgozunk, építjük az életünket, hogy előbb utóbb családunk legyen, hogy meglegyen hozzá a kellően stabil alap. Nem? Persze vannak azok akik azért vannak egyedül mert épp nem akarnak maguk mellé senkit, és előtte volt már x kapcsolatuk és akár most is lehetne ha akarnának. Ez más tészta, így el tudom képzelni, hogy lehet egyedül is boldog az ember. Meg van az a kategória akinek még nem volt senkije, és amellett hogy félénk és visszahúzódó, még sz@rul is néz ki :) Ez sok idő/visszautasítás után nagyon frusztráló lesz, lenullázódik az ember önbizalma, és már nem tud örömet okozni az hogy van pénz, munka, barátok, hobbi, gyakorlatilag minden, egyvalamit kivéve. Ez hiányzik, enélkül nem látom hogyan lehetnék egyedül is kurv@ boldog ember :)
7/8 A kérdező kommentje:
de nem azt mondtam hogy életem végéig sose akarok senkit.... -.- hanem azt hogy sok sok sok sok sok sok más dolog van ami színesebbé teheti a hétköznapjainkat. Mégis annyi ismerősöm azért "sír" hogy nincs senkije. Én is szívesen megosztanám EGY valakivel az ágyam és sok más emberrel az életem szépségeit, de nem fogok rinyálni folyton ha nincs valakim.... azt mondom hogy amikor nincs valaki akkor mért jön ez a kényszeres társ keresés az emberekbe. Nem azt mondtam hogy szar valakivel élni :F és a külsőmmel sincs baj. érzem a célozgatást, de nem hasznos a válaszod még. sztm :$(bocsi):D
2010. dec. 18. 11:36
8/8 anonim válasza:
Jó egyedül lenni, létezik a maszturbálás is.
De amúgy egyedül nem bírnék élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!