Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van a boldogság?
Valaki mondjon nyugtató szavakat, mert ratyiszarul érzem magam :(
A nyár közepén megismerkedtem egy lánnyal akivel jártunk egy kis ideig aztán szakított velem majd utánnam volt 1 pasija kb 1hónapig akivel aztán szakított és tartottam a volt pasijával a kapcsolatot és sajnos olyan dolgokat tudtam meg amit jobb lett volna inkább töle megtudni(pedig nemakartam, hogy tudjak) és most eddig bolondított most úrja összejön a volt pasijával? A legroszabb az egészben, hogy minden döntésem után én húzom a rövidebbet :(
A lánnyal az elsö pár napon belül még egy csók is elcsattant mivel megvolt a közös hang és a szakítás után sokat sírt utánnam persze ö ezt nemmondta el nekem csak azután informáltak és én azota is szeretem öt nagyon.
Lelkileg nagyon megvagyok most viselve és jóljönne pár nyugtató szó.
Légyszi ne offoljatok.

Nyugodj meg:) Tanulság, hogy máskor sokat kell beszélgetni a barátnővel és mindent ki kell húzni belőle, akkor nem mástól tudod meg a részleteket, sőt akkor lehet hogy ne is szakít veled:) Szerintem itt még semmi sincs veszve, beszélj vele!
Na de mi volt az ok ami miatt ilyen hamar szakítottatok?

elöször nincs itthon sör
másodszor nemiszom, nemdohányzok

ja és elfelejtettem hozzátenni, ha legjobb csajokról pont így maradsz le! hogy a ribancon rágódsz, le kell sza*rni
Menni a jobb csaj után:)
Jah bocs ez lemaradt
15/F
Ha offolni akartok vagy leócsmárólni akkor takarodjatok az anyukátokba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!