Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van a boldogság?

Figyelt kérdés

Valaki mondjon nyugtató szavakat, mert ratyiszarul érzem magam :(

A nyár közepén megismerkedtem egy lánnyal akivel jártunk egy kis ideig aztán szakított velem majd utánnam volt 1 pasija kb 1hónapig akivel aztán szakított és tartottam a volt pasijával a kapcsolatot és sajnos olyan dolgokat tudtam meg amit jobb lett volna inkább töle megtudni(pedig nemakartam, hogy tudjak) és most eddig bolondított most úrja összejön a volt pasijával? A legroszabb az egészben, hogy minden döntésem után én húzom a rövidebbet :(

A lánnyal az elsö pár napon belül még egy csók is elcsattant mivel megvolt a közös hang és a szakítás után sokat sírt utánnam persze ö ezt nemmondta el nekem csak azután informáltak és én azota is szeretem öt nagyon.

Lelkileg nagyon megvagyok most viselve és jóljönne pár nyugtató szó.

Légyszi ne offoljatok.

2009. okt. 12. 19:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Most ebből annyit értettem, hogy blablablablablabla. Menj Öcsi igyál egy sört, jobban leszel.
2009. okt. 12. 19:46
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

Nyugodj meg:) Tanulság, hogy máskor sokat kell beszélgetni a barátnővel és mindent ki kell húzni belőle, akkor nem mástól tudod meg a részleteket, sőt akkor lehet hogy ne is szakít veled:) Szerintem itt még semmi sincs veszve, beszélj vele!

Na de mi volt az ok ami miatt ilyen hamar szakítottatok?

2009. okt. 12. 19:47
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
2. vagyok. Ne igyál sört, és ne cigizz, mert akkor a legjobb lányokról tuti lemaradsz!
2009. okt. 12. 19:47
 4/16 anonim ***** válasza:
16%
Ne hallgass a másodikra. Első voltam.
2009. okt. 12. 19:49
 5/16 A kérdező kommentje:

elöször nincs itthon sör

másodszor nemiszom, nemdohányzok

Nemtudom énse, hogy miért szakított velem :S

2009. okt. 12. 19:52
 6/16 anonim ***** válasza:
39%
Mert nem iszol sört és nem dohányzol.
2009. okt. 12. 19:53
 7/16 anonim ***** válasza:
64%
Ki az az állat, aki azt mondja h a legjobb csajokról maradsz le ha iszol meg cigizel???
2009. okt. 12. 19:55
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
Két sör után a legjobb csajokat is felszeded Apa.
2009. okt. 12. 19:56
 9/16 anonim ***** válasza:
63%

ja és elfelejtettem hozzátenni, ha legjobb csajokról pont így maradsz le! hogy a ribancon rágódsz, le kell sza*rni

Menni a jobb csaj után:)

2009. okt. 12. 19:56
 10/16 A kérdező kommentje:

Jah bocs ez lemaradt

15/F

Ha offolni akartok vagy leócsmárólni akkor takarodjatok az anyukátokba!

2009. okt. 12. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!