Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért buknak jobban a pasik a "mű" nőkre, mint a természetesekre?
tipikusan az a természetes lány vagyok,és bármikor volt kapcsolatom vagy megpróbáltam megszerezni valakit,elhagytak egy szőke,nagymellű nőért.
Pedig nincsenek nagy elvárásaim se. Oké,közepes méretű melleim vannak,hosszú barna hajam,kissé homokóra alkatom,de azért eléggé fájt,hogy pont egy ilyen csaj miatt hagytak el. Miért van ez?
Az értelmi képességek pedig nem a külsőtől függenek. Példának okáért rengeteg olyan "természetes"-nek nevezett lánnyal találkoztam, aki sötét volt mint egy ablaktalan szoba egy felhős éjszakán, de cserébe azt hitte, hogy ő különb mint a "műnő"-nek nevezett egyedek.
Egy fiú.
9-es válaszoló vagyok, a 10-es válaszoló lényegében rátapintott a lényegre. Nem mindenkinek műnő kell nektek van annyi eszetek hogy mindig az ilyen b@rmokat akarjátok, de ezek megis érdemlik hogy megszivatják őket.
ÉÉÉÉÉS jöhet a lepontozás.
DE amúgy senki nem foglalkozik azzal, hogy lehet a pasi nem is csak a külseje miatt választotta a másik lányt ??? Ne irigykedjünk másokra és a saját hibáink vagy éppen a másik ízlése miatt ne általánosítsunk egy egész nemre, illetve nem kell lenézni azt sem aki úgy érzi jól magét ha erősen sminkel vagy kirakja ami van :) (még mielőtt támadnátok nem vagyok "műnő" csupán nem szeretem mikor egész csoportokat szidnak vagy minősítenek le.) Van olyan ismerősöm aki tipikus cicababának néz ki mégis hihetetlen jófej kiscsajszi :D és intelligens is :D
19/L
Nekem is vannak érdekes megnyilvánulásaim,szeretek öltözködni,szoktak plaza cicának is mondani,de a látszat csal.:)Attól,hogy úgy öltözöm még nem vagyok ribi.
Nem tudjuk,hogy a kérdező milyen belső adottságokkal rendelkezik,lehet volt ott némi probléma,ha mindenki elhagyta eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!