Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért buknak jobban a pasik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért buknak jobban a pasik a "mű" nőkre, mint a természetesekre?

Figyelt kérdés

tipikusan az a természetes lány vagyok,és bármikor volt kapcsolatom vagy megpróbáltam megszerezni valakit,elhagytak egy szőke,nagymellű nőért.

Pedig nincsenek nagy elvárásaim se. Oké,közepes méretű melleim vannak,hosszú barna hajam,kissé homokóra alkatom,de azért eléggé fájt,hogy pont egy ilyen csaj miatt hagytak el. Miért van ez?

2013. jún. 21. 17:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem buknak jobban.
2013. jún. 21. 17:17
 2/16 anonim ***** válasza:
nekem pl tipikusan a természetes lányok jönnek be.
2013. jún. 21. 17:17
 3/16 anonim ***** válasza:

Azok gondolom a 14-20 éves korig terjedő korosztály volt. Szexkapcsolat, rövidtáv: műnő

komoly, hosszú kapcsolat: természetes nő

2013. jún. 21. 17:18
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyik nemnél sem szeretem az általánosítást :D

Én is természetes lány vagyok mégis van bőven jelentkező.

Nem hiszem, hogy csak a csaj kinézete miatt hagyott volna el, vagy ha mégis akkor egy bunkó tapló és jobb neked nélküle :D Nem minden pasi ilyen szerencsére :)

19/L

5/16 anonim ***** válasza:
képet.
 6/16 anonim ***** válasza:

Vannak olyan csajok akik csak 1x használatra jók. És vannak akivel kapcsolatot akarunk.

Ezt rögzítsd magadban. A srác aki elhagyott csak azért kellett neki hogy megdugja.

2013. jún. 21. 17:19
 7/16 anonim ***** válasza:
Miért általánosít minden nyominger?
2013. jún. 21. 17:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
mondjátok, hogy kretén vagyok de nekem nem jön be a nagy mell.
2013. jún. 21. 17:21
 9/16 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts, én teljesen a természetesekért vagyok oda.

Lehet hogy nemadtad magad könnyen a másik lány meg igen és ezért hagytak el.

18/F

2013. jún. 21. 17:22
 10/16 anonim ***** válasza:

Csajvagyok..hozzàd hasonlò adottsàgaim vannak..

pasik,mi nem csak a szilikonos csajokat értjük mű nő alatt hanem aki olyan ribisen viselkedik és öltözködik...én azt vettem észre hogy azok jobban hasznàlhatòak arra amire tartjàk őket..megjelenni villogni is tökéletesek..könnyű őket lenyűgözni,általàban nem szòlnak bele semmiben..vagy mert nem érdekli ès felszînes vagy mert buta és nem is tudna,àltalàban egyéni véleményük sincs;azt fùjjàk amit a baràtnők vagy pasik hallani akarnak.Ès nem,ennek semmi köze a műkörömnek vagy a hajszìnnek.

2013. jún. 21. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!