Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy jobban kimutassa, hogy szeret?
25/F vagyok, és a barátnőm elég szoros napi programokat ütemez be, és alig van időnk telefonon beszélni, hétvégente szinte egész nap elfoglalt, este meg túl fáradt, hogy írjon egy üzenetet.
Hülyén hangzik, de szeretet hiányom van, és nem akarok nagyon a nyakára ülni, mert mindenkinek kell egy kis magán tér, de eléggé szenvedek emiatt.
Közös programot (strand, kirándulás, stb) szóba se jöhet, mert egy kávéra is alig van ideje.
Szereti amit csinál, és ha van ideje, meg ereje, akkor kapok tőle kedves üzeneteket, hogy hozzám bújna, meg jó volna, ha megölelném, de amúgy szinte semmi.
Szóval mit tegyek, mert nagyon kötődöm hozzá.
itt az ideje, hogy elengedd... innen érzem én hogy már leszarja a fejed, csak nem mondja ki.
nekem a szerelmemnek akkor is van időm smst írni, amikor leszakad a fejem
Nagyon ritkán, egy héten talán egyszer, és akkor is van, akkor pár órát együtt töltünk, de annyi. Közben nagyon jól elvagyunk, mert tudunk beszélgetni mint 2 barát, és mint egy pár is.
Írok neki, ahol tudok, reggel, hogy szép legyen a reggele, napközben valami vicceset, este, meg valami romantikusat.
7/
Fesztiválokat szervez, vagyis besegít, meg valami politikai párt szeretné, ha foglalkozna a fiatalsággal a környéken. Szini előadásokat szervez, próbákra jár el, a fiataloknak szervez programokat.
Megértem, hogy sok dolga van, de amikor úgy érzem, hogy teljesen elvesztettem, olyankor mindig jön egy üzenet, hogy hiányol, benned feléled a remény, és utána csak várom, hogy mikor mondja, hogy lesz rám ideje.
Minden nap vagy beszélünk telefonon egyszer, vagy küldünk egymásnak üzenetet.
Kezdek féltékeny is lenni, mert sok ember van körülötte, én meg nem tudok a közelébe férkőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!