Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem szokatlan, ha a férfi sokkal jobban akar gyereket?
Még csak 1 hónapja vagyunk együtt, de már párszor mondta, hogy úgy érzi bennem találta meg az igazit és megérkezett, velem tervezi a jövőjét és szóba hozta, hogy azt sem bánná, ha akár már most "becsúszna" egy baba.
Nagyon szerelmes, érzem hogy nagyon szeret engem és tényleg megbízható, imádnivaló ember, csak azért felmerült bennem, hogy mégiscsak 1 hónapja ismerem és ő már a jövőt tervezi velem.. Azt mondta, hogy az eddigi barátnőinél megijedt volna egy terhességtől, de nálam nem. Lehet, hogy ez csak kezdeti lelkesedés?
Érdekelne a véleményetek.
Köszönöm!
(én 28/N, ő 28/F)
Nálunk is így kezdte a férjem, alig telt el egy hónap, már azzal jött, hogy milyen jó lenne egy igaz család, ha lenne már egy két-három éves gyerekünk és hogy nem bánná, ha becsúszna a baba. Most meg néhány évvel később már nem is igazán akar gyereket, mondjuk én nem bánom, mert nagyon én sem.
De attól még lehet, hogy nálatok tényleg így gondolja a párod és ennyire családcentrikus.
Majd térjünk erre vissza úgy fél év múlva, ennyiből nekem a 12 egy tucat balféknek tűnik, aki a frissen jött szerelemtől minden sablonszöveget elmond amiről úgy gondolja, hogy egy átlag nő hallani akar (gondolom előző kapcsolataiból tanulva, persze ne legyen igazam). Kíváncsi leszek, ha lecsillapodnak a kedélyek miként vélekedik majd, mikor előjönnek a hibák, stb. Tudom, most ez nagyon pesszimista duma tőlem, de jobb racionálisan gondolkodni, mint pofára esni.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!