Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy lánx kérdése:

Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Egyszerre 3 fiúba vagyok szerelmes..! :/

Nem csak viccből irom,igaz..

Az van,hogy:

1 tavaj nyáron megismerkedtem egy fiúval aki velem egy idős..éreztem h vele boldog lennék,de akkor nem történt semmi../ez családi nyaraláson volt,mikor mindíg ugyan oda megyünk nyaralni/

Októberben megint lementünk oda a kis nyaralónkba..akkor megint találkoztam vele,és csòkolòztunk de végül nem lett semmi,mert 250 km lenne köztünk..

-novemberben megismerkedtem a mostani fiúmmal..vele is boldog vagyok,de hiányzik az elso..mert most jùniusban meg lementem ahoz a fiuhoz,akit nyáron ismertem meg.!

De.mikor megölelt ..rájöttem mennyire hiányzik..és október òta sokszor álmodtam vele..

Van egy fiu barátom.akivel nagyon joban vagyok..es mikor szakitottunk baratommal akkor kozelebb kerultunk egymashoz..de ra 2 hetre megint osszejottem a baratommal..!! :/

Es most nem tudom h mit csinaljak..mert mindegyik fiu nagyon fontos nekem es egyiket sem akarom elvesziteni..viszont csalni nem fogom az egyiket a masikkal mert nem erdemlik meg azt..

SEGIZSETEK LEGYSZIVES.

2013. jún. 21. 15:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kaptál egy csomó választ,és szinte mindenki azt írta hogy legyen a 3. ! És ezt én is így gondolom. Ha úgy érzed igazán ,teljes szívedből szereted a barátodat ,akkor próbálkozhattok(bár az írásaidból nem úgy tűnik). Szerintem a barátodat azért "szereted " mert biztonságot ad. Én vagy összejönnék a 3.-al ,vagy dobnám mindhármat ,lezárnám őket,aztán újrakezdeném egy másik fiúval,aki mellett eszembe se jut más,csak ő!
2013. jún. 21. 18:20
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszonom..lehet h azlesz..
2013. jún. 22. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!