Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti ilyenkor hogy reagáltok?

Figyelt kérdés
Barátom nagyon hiányzik, de ő inkább a haverjaival megy el és fontosat akartam vele beszélni. De őt nem igazán érdekli. Összevesztünk ezen, mindennek lehordott h nem értem meg. Mit tegyek? mondjam ha akar talizni h nem érek rá? Nagyon rosszul esik, és folyton csak sírnék, még őt egyjártalán nem érdekli, és emellett nagyon csúnyán beszél.
2013. jún. 18. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha fontos dolgot szeretnék megbeszélni velem, engem is bántana, hogy nem tud rám időt szakítani.. de úgy gondolom simán lehet kompromisszumot kötni, pl jöjjön át beszéljetek, aztán utána mehet a haverjaihoz.. Én mindig megértettem, ha az épp aktuális párom a haverjaival is szeretne lenni.. csak rám is legyen azért ideje.. Az sem mindegy mennyi ideje vagytok együtt.. nem kell feltétlenül összenőni.. A másik viszont, hogy én nem állnék le olyannal, aki csúnyán beszél velem, rólam, lehord bárminek is.. Ennyire nem aláznám meg magam sosem..
2013. jún. 18. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom mióta vagytok együtt de elég szemét hogy nem törődik veled. Sajnos a pasik mindig csak a saját érdeküket nézik. Lassan én is rájövök de nehéz megtanulni hogy nem szabad nekik hinni.
2013. jún. 18. 18:50
 3/4 A kérdező kommentje:
lassan egy éve. Lekezelően beszél velem mostanába
2013. jún. 18. 18:54
 4/4 Illuminált ***** válasza:
ennyi feminista pics@t... nem gondolod, hogy egyszerűen csak tele lett a t.ke veled?
2013. jún. 18. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!