Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg akar valamit, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg akar valamit, vagy csak szórakozik?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy összejöttem a kiszemeltemmel egy póker partin náluk. És megcsókolt és mondtha hogy ő többet szeretne mint barátok. Nála is aludtam akkor, és jó volt vele. Kézenfogva mentünk. Meg kérdezte, hogy akkor csak jövőhéten tudunk találkozni? és tett mellé egy szomorú szmájlit. Meg mondtam neki hogy megyek aludni egyedül. és mondta hogy jövőhéten már velem lesz, nem alszok egyedül. és úgy köszön el tőlem, hogy puszillak drága. meg még sok aranyosat mond. mikor vele voltam, akkor is átölelt és csókot adott nyilvánosság előtt. Vajon tényleg komolyan gondolja?
2009. okt. 12. 18:29
 1/1 anonim ***** válasza:
ha ilyeneket megcsinál, akkor miért ne gondolná komolyan?:o ha kettesben és nyilvánosan is ugyanúgy viselkedik, akkor nincs ok az aggodalomra...bízz benne, és ne kételkedj, légy boldog:)
2009. okt. 12. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!