Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
a 16.ik eletevemet toltottem be, de meg szuz vagyok es meg csak nem is csokoloztam eletemben.
egy vesztes vagyok vagy....(irjatok ti meg)
szuzen halok meg vagy mÉg van amire várni?
v jobb ha meghalok?
2009. okt. 12. 18:13
1/6 anonim 

válasza:

No komment,de bocs. Te hülyén fogsz meghalni nem szűzen és annyira unalmas már ez,hogy jajj ciki,hogy még 13 évesen szűz vagyok bla bla bla könyörgöm ne fárassz.Mindennek eljön az ideje nem korhoz kötött.
2/6 A kérdező kommentje:
*fiu vagyok
2009. okt. 12. 18:18
3/6 anonim 

válasza:

Az egy dolog! Ez nem nemhez és nem is korhoz kötött...
Hidd el a csók és a szex nem verseny, mindennek eljön a maga ideje...
4/6 anonim válasza:
Én 18 éves koromban voltam először lánnyal úgy igazán, előtte is csak pár csók, ezaz. Nincs ebben semmi különös, max a suliban nem te vagy a legnagyobb bika, de azt meg le kell tojni. Nem kell emiatt görcsölni, meg fog történni minden :)
5/6 anonim 

válasza:

az ilyen embert pofán kéne vágni! Hát nem szégyenled magad 16 éves vagy és még nem dugtál? Jujuj..:D
6/6 anonim 

válasza:

Igen, valószínű, hogy szüzen fogsz meghalni. Sőt az is nagyon valószínű, hogy csókolózni sem fogsz életed során. Szerintem már nincs mire várnod...mindenről lekéstél! 16 évesen??? Már 10 évesen el kellett volna vesztened a szüzességed, és minimum 5 évesen csókolózni! Félre téve ezt a hülyeséget! Majd eljön mindennek az ideje...inkább csináld szívből, minthogy csak úgy lefeküdj vkivel akit nem is szeretsz, csak azért, hogy elmondhasd nem vagy szűz. Türelem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!