Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a barátod elmenne egy hétre dolgozni
máshova?
Miért nem mehet szórakozni 41 évesen? Ennyi idősen nem hal bele az ember egy külön töltött hétbe.
Huszonévesen még sokan rá vannak nőve egymásra, logikus, friss a dolog, stb... de 40 évesen... nem is menne hosszú időre.
Te nem tudsz valami elfoglaltságot találni addig?
Egyébként is ilyen korlátozó vagy...?
2013. jún. 21. 11:51
Tudod mindenkinek jót tesz egy kis környezetváltozás. Munka, tehát dolgozik is, de mégse a megszokott mókuskerékben, biztos jó a társaság is, meg csobbanhatnak esténként a Balcsiban. Igen kicsit szórakozik is. Ez neked miért fáj?
2013. jún. 21. 11:52
Én mennék nő létemre, párom mellől ha megoldott lenne. Szórakozik egyet munka mellett és kész. Mindenkire ráférne.
2013. jún. 21. 11:56
Szórakozásra értettem nem a megcsalásra.
Miért ha te kapnál egy lehetőséget, hogy munka plusz nyaralás vagy munka akkor mindenki a munkát választaná ugyan annyi pénzért?
Én nem vagyok az a bulizós de ezt nem tudom elképzelni.
2013. jún. 21. 12:00
24. Okés bocs, akkor én félreértettem.... Szórakozni valóban minden ember szeret és kell is.
2013. jún. 21. 12:02
Nem tudom, hogy a párod vállalkozó-e vagy alkalmazott. Ha alkalmazott, akkor nem sok választása van amúgy sem.
Az én férjem alkalmazott, oda megy, ahova küldik.
Én annak még külön örülnék is, ha vízpart mellett lenne a férjem, sokkal elviselhetőbb lenne ez a hőség számára.
2013. jún. 21. 12:02
Teljesen igaza van, menjen csak! Az embernek kell a kikapcsolódás, hogy néha mást csináljon. Kell a szórakozás.
Neked miért probléma ez?
2013. jún. 21. 12:07
Konkrétan akkor miért is zavar,hogy 1 hétig máshol lesz? Értem én,hogy pénzben nem ugyanannyi,de azért hadd érezze már jól magát 1 hétre. Az én párom is bevállalt egyszer egy ilyen fusimunkát,ők is Balaton mellé mentek 1 hétre dolgozni,pénzben még csak nem is kapott annyit,mint amennyit akkor kapott volna,ha itthon marad... De szép helyen volt,este jókat söröztek,így kb ilyen nyaralással egybekötött munka volt ez. A te párodnak is jár ennyi kikapcsolódás...
2013. jún. 21. 12:51
Nem szólnék semmit. Ha emiatt nem keres kevesebbet, akkor miért ne mehetne el egy hétre? Gondolom jól esik neki, hogy kicsit kimozdul, netán szórakozik is, és közben pénzt is keres. Ez téged miért zavar?
2013. jún. 21. 14:08
Sajnos, vagy nem sajnos, én lennék a világ legboldogabb nője ha a párom csak 1 hétre hagyna itt és nem másfél havonta látnám egy hetet!
2013. jún. 21. 14:12
Kapcsolódó kérdések: