Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a barátod elmenne egy hétre dolgozni máshova?
Figyelt kérdés
a Balatonra megy dolgozni 1 hétre, valamilyen fesztiválra építenek házakat stb... Viszont elmondása szerint kb. ugyanannyit keres, mint ha itt maradna és nem menne. Nekem úgy tűnik kicsit mintha szórakozásból menne és nem azért mert jó üzlet ott lenn lenni. Nem tini már, 41 éves.2013. jún. 21. 10:58
1/30 anonim válasza:
Semmit. Érezze jól magát. 1 hét az semmi.
2/30 anonim válasza:
Nem értem, mi ezzel a probléma??
3/30 anonim válasza:
1 hét az egész. Még ha szórakozásból is megy, miért sajnálnám tőle? 41 évesen nem lehet kikapcsolódni munka mellett? Nem szólnék semmit. Csinálnék néhány szendvicset, mondanám, hogy vigyázzon magára és érezze jól magát! Ennyi. Ha nincs bizalom, akkor az nem a munka és a munkahely hibája, hanem a kapcsolatban élőké. Ez más lapra tartozik. Én bármikor elengedném a férjem egy hétre bárhová, mert ismerem. N29
4/30 anonim válasza:
Miért ne mehetne? De szerintem is inkább csak szórakozásból akar menni. Én azért nem szívesen engedném el a helyedben mert hát ott sok a csaj ,nehogy becsajozzon. Nem akarom a "füledbe tenni a bogarat" de könnyen meg lehet.
5/30 anonim válasza:
Az én apukám sokszor volt külföldön hónapokig, kihagyta ez miatt a ballagásom öcsém első lépéseit stb...még sem lett semmi családi zűr belőle...
Mitől félsz?
6/30 anonim válasza:
örülnék neki, hogy kimozdul a hétköznapokból, érezze jól magát, és szerveznék pár csajos programot arra a hétre a barátnőimmel :)
7/30 anonim válasza:
1 hét? :D Az a nagy semmi. Én párom 2 hónapra szokott kimenni dolgozni külföldre.
8/30 anonim válasza:
Menj vele ha tudsz, vegyél ki szabit.
9/30 anonim válasza:
Ha most végig gondolom, hogy valaki bejön a munkahelyemre és közli hogy egy hétig valami tök mást kellene csinálni ugyan annyi pénzért, a Balatonon, a szabadban!!! már mennék is.
10/30 anonim válasza:
És mi van akkor ha a kellemeset összeköti a hasznossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!