Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csinaljak? Bocsassak meg nekik? Nagyon rosszul esett.
hát igen, ebből látszik, hogy a srác vevő volt a dologra és ugyanúgy akarta ezt az egészet, mint a csaj, a csávó élt a lehetőséggel, és nem tudott nemet mondani, ami pedig nagy hiba...nem éri meg velük foglalkozni, ha ezt megcsinálta veled, akkor nem érdemli megy a szereteted, és akkor valószínűleg nem is ő az igazi, így akkor dobd és majdcsak meglesz az igazi is;) a barátnő meg ha annyira akarta utána meg mentegetőzött, akkor nem érdemel meg még annyit sem, hogy ránézz, de komolyan, az ilyen nem is barát...
a srácot engedd el, a barátnőd meg küldd el...
Biztos nagyon fiatal vagy, ha így állsz a dolgokhoz...DE annyi eszed lehetne, ha látod, h a pasid ennyire könnyen kapható akkor ott hagyod akár mennyire nehéz is meg szereted,mert innentől kezdve csak rosszabb lesz a kapcsolatotok és ha ien könnyen megtette ezt akkor máskor is megfogja....
A sör meg nem kifogás!!!
Meg amit írtál,h "a csaj tudta jól,h a tiéd",hát hallod ezen kiakadtam....ezt nem csak a csajnak kell tudnia,hanem a PASINAK IS!!!!!Meg ha nem szeret téged akkor felesleges együtt lennetek!
Én a helyedbe ott helybe szakítottam volna a pasival és pofoztam volna fel,h a "BARÁTNŐJE" szülinapján ilyet tesz....a csajt meg a hajánál fogva cibáltam volna ki....az ilyen nem barátnő!!!
Te meg ne legyél naiv!:)
És keress magadnak egy másik pasit,aki szeret és megbecsül:)légy boldog!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!