Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Bocsássak meg neki? (bővebben lent)
Ha szereted és ő is viszont,akkor megér legalább még egy próbát.És nem az anyukádnak kell vele együtt lenni,hanem neked.Sosem szerettem ha beleszóltak a párkapcsolataimba.Ha mégsem ő lesz az ideális,egy idő után úgyis rájössz.
22/L
Én sem azt írtam,hogy egyből ugorj a karjaiba.Persze...egy nőnek kell,hogy tartása legyen.És annál izgalmasabb leszel számára,ha nem adod egyből magad.Viszont ezt sem lehet sok ideig húzni,mert akkor meg megunja a várakozást.Bár ezt úgyis látni fogod mikor van itt az ideje. :) Sok sikert!
22/L
de, valszeg akkoris szeretett amikor szakított veled, csak ideges volt. nekemis vannak ilyen pillanataim, ha felbosszant a párom, h hagynám ott a francba, aztán kis idő múlva rájövök h nagy hülyeséget tettem volna, ha szakítok.
eltelt egy kis idő nála is, és rájött h hiányzol neki, és veled akar lenni. sztem mégegy próbát megér, de persze ne ugorj rögtön a karjaiba. adjál neki bíztató jeleket, de ne mondjad neki egyértelműen h itgen, pertsze, járjunk újra. majdcsak később. kicsit küzdjön meg érted. és mielőtt újra összejöttök, világosítsd fel h mi az ami neked nagyon nemjönbe, úgyértem mire vagyennyire féltékeny, és lehet vissza is vesz egy kcisit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!