Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Bocsássak meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Bocsássak meg neki? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Barátommal 4 hónapig voltunk együtt és szakitt velem a sok hülyeségeim miatt pl: féltékenység kis apróságok, ezt ő ugyanúgy elkövette csak én jobban tűrtem azt beszéltük meg hogy 2 hét szünet de egy ok miatt ami nem kettőnkön múlt végelett ..szval lehet folytattuk volna haeznemjön.(a lényeg h anyum miatt mert veszekedés volt..stb)És most kb 1 hónap telt el a szakitásunk óta és hivosgat h hiányzok neki,hogy szeretem-e még? ..stb.Én szeretem őt még de nemtudom mit csináljak,mert hogy szakitott velem nagy fájdalmat okozott..:S Adjak neki még egy lehetőséget hátha fog működni? Csak úgy gondolom nem adom be a derekam hamar mert nem akarok úgy ugrálni ahogy ő fütyül...Lécci segítsetek köszönöm
2009. júl. 30. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért szakított veled mert féltékenykedtél stb. Látod, ő nehezebben viselte el a hisztiket. Ha szereted még, akkor hajrá, legyetek újra együtt. Próbálj megváltozni, toerálni dolgokat, nem féltékenykedni. Mielőtt újrakezditek kösd ki te is h mi bántott, min változtasson.
2009. júl. 30. 14:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. júl. 30. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha szereted és ő is viszont,akkor megér legalább még egy próbát.És nem az anyukádnak kell vele együtt lenni,hanem neked.Sosem szerettem ha beleszóltak a párkapcsolataimba.Ha mégsem ő lesz az ideális,egy idő után úgyis rájössz.

22/L

2009. júl. 30. 14:50
 4/7 A kérdező kommentje:
De most oké hogy szeretem meg úgy néz ki ő is de szakításkor ott sírtam a karjaiba..stb akk nemtudta h szeret-e? meg télleg most úgy ugorjak ahogy ő fütyül? szeretem de kiakarom tartani magam vmennyire ne higyje azt h velem aztcsinál amit akat,nemakarok lábtörlő lenni.............???????
2009. júl. 30. 14:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Én sem azt írtam,hogy egyből ugorj a karjaiba.Persze...egy nőnek kell,hogy tartása legyen.És annál izgalmasabb leszel számára,ha nem adod egyből magad.Viszont ezt sem lehet sok ideig húzni,mert akkor meg megunja a várakozást.Bár ezt úgyis látni fogod mikor van itt az ideje. :) Sok sikert!

22/L

2009. júl. 30. 15:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2009. júl. 30. 15:07
 7/7 anonim ***** válasza:

de, valszeg akkoris szeretett amikor szakított veled, csak ideges volt. nekemis vannak ilyen pillanataim, ha felbosszant a párom, h hagynám ott a francba, aztán kis idő múlva rájövök h nagy hülyeséget tettem volna, ha szakítok.

eltelt egy kis idő nála is, és rájött h hiányzol neki, és veled akar lenni. sztem mégegy próbát megér, de persze ne ugorj rögtön a karjaiba. adjál neki bíztató jeleket, de ne mondjad neki egyértelműen h itgen, pertsze, járjunk újra. majdcsak később. kicsit küzdjön meg érted. és mielőtt újra összejöttök, világosítsd fel h mi az ami neked nagyon nemjönbe, úgyértem mire vagyennyire féltékeny, és lehet vissza is vesz egy kcisit.

2009. júl. 30. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!