Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bocsássak meg önmagamnak? Nem birom tovább.
Figyelt kérdés
Elveszitettem a legjobb barátomat, mert sosem vallottam be neki, hogy szerelmes vagyok belé. Sokáig tagadtam magamnak is, mondogattam, hogy én nagyon szeretem őt, de csak mint barátot. Az a vicces, hogy mikor megismerkedtünk, akkor ő szerelmet vallott nekem, de én elutasitottam, pedig én is úgyanúgy éreztem mint ő, csak hazudtam magamnak, mert megijedtem az érzéseimtől és gyáva voltam. Akkor úgy döntöttünk, hogy barátok maradunk, sokáig nagyon jóban voltunk, de engem mindig ölt meg a féltékenység ha mással láttam, s ezért sokat veszekedtünk. Tudom, ez volt életem legnagyobb hibája s odajutottunk, hogy teljesen eltávolodtunk egymástól s nem is nagyon beszélünk. Most szenvedek, mert rettenetesen hiányzik és szükségem van rá, de magamnak sem tudok megbocsátani. Mit tegyek??2010. máj. 11. 21:36
1/5 anonim válasza:
Jézus Mária... :S Tele van ez a hely ilyen kérdésekkel.
Figyelj! Barátság meg szerelem egymás mellett nem fér meg! Akit szeretsz, az nem a barátod, hanem a szerelmed! A mostani esetet fogd fel egy szerelmi csalódásnak és ne annak, hogy elveszítetted a legjobb barátodat!
2/5 anonim válasza:
Itt már semmi se segít, csak az őszinteség. Mindent be kell vallanod neki! Lehet életed legnagyobb szerelmét dobod el most magadtól.
3/5 anonim válasza:
Legalább most légy őszinte, ha eddig nem voltál.
4/5 anonim válasza:
Na az ilyen emberek akik nem merik felvállalni az érzéseiket azoknak úgy is kell. Nem őt csaptad be hanem saját magadat. Ha őszintén elmondanál neki mindent akkor meg lehet hogy azt hiszi hogy teljesen hülyének nézed és meglehet hogy nagy kő esne le a szívedről, de egy idő után lehet hogy megint jönne tőled a hülye duma "hogy csak barátok"
5/5 anonim válasza:
Én a pasi helyébe biztos nem állnék szóba veled! Barátként kezelted ugyebár...hogy jössz te ahhoz hogy féltékenykedj és még másokkal se engeded hogy boldog legyen?!
Az ilyen önző emberekre tudok a legjobban haragudni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!