Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csinaljak? Bocsassak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csinaljak? Bocsassak meg nekik? Nagyon rosszul esett.

Figyelt kérdés
az van hogy a hetvegen volt a szulinapom es bulit csinaltam,es hat ottvolt a baaratom is es a legjobb baratnom es meg sookan masok is.jo volt minden mig nem vettem eszre hogy eltunk a baratnom,de kozben a baratom sem volt elo.elmentem az egyik csajjal setalni es elkaptam oket smarolni.allitolag nem volt semmi mert nem engedte a csaj hogy lesmarolja a fiu.Miert csinalta ezt a csaj???????hisz tudta hogy o az enyem...???a fiura nem tudook haragudni hisz volt benne nehany sor de hat a csaj???????es utana mondta az egyik csaj hogy meg1x latta oket sotetben kettesben..allitolag akkor arrol beszeltek vagyis a csaj sirt neki hogy nem akart engem megbantani de akkor miert csinalta ezt???a fiuval megbeszeltuk de a csajrool halllani sem akarook.vagy hagyjam a fiut is ?????bocsii ha veletlenul helytelenul irtam de siettem
2009. okt. 12. 15:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Én mind2t hagynám,azok után,h a saját szülinapodon a pasid és a barátnőd is eltűntek,főleg együtt...erre nincs magyarázat!

A barátnőd,nem barátnő! A pasit meg nem kell védeni pár sör után sem!

2009. okt. 12. 15:10
 2/17 anonim ***** válasza:
31%
te csaj vagy .mert 3-szor olvastam el de nem jöttem rá hogy neked barátod vagy barátnöd van.
2009. okt. 12. 15:10
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki mindkettőt! ha ilyenek voltak veled akkor nem is igazi barátnő, és pasi!!! Sokkal jobb pasit fogsz még találni. barátnőből is van sok, az igazi pedig olyan aki nem csap be, s a bajban nem hagy magadra!!!

ha megbocsátasz megteszik máskor is!!! Légy erős, s ne hagyd magad!!!

2009. okt. 12. 15:16
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Annyira felháborított, hogy legszívesebben meglincselném őket...Pont a szülinapodon...Dobjad, amíg nem késő!
2009. okt. 12. 15:18
 5/17 anonim ***** válasza:
53%
na én ezért nem megyek sétálni a szülinapi bulimon ... csak baj van belőle. és akkor azt sem tudom, hogy a saját bulimon az ottmaradt vendégek közül ki kivel smárolt
2009. okt. 12. 15:20
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A srácot is meg a csajt is hagyd a francba. Minősítették magukat a szülinapodon. Az nem lehet mentség hogy ittak... ennyi erővel Te is megtehetted volna..gondolj bele hogy ellenkező esetben a srác mit reagált volna!
2009. okt. 12. 15:21
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazságtalanság, hogy a barátnődet elküldted, a pasidat meg nem. Vagy mindkettőt vagy egyiket sem, mert ugyanannyi szerepük volt a dologban. Ehhez 2 ember kell! Én azt mondom, hogy mindkettőt küldd el.
2009. okt. 12. 15:32
 8/17 A kérdező kommentje:

de ot nem tudom mert szeeretem...

a csaj pedig tudhatta h o az enyem,s miert ment el vele???

2009. okt. 12. 15:45
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom soha nem ő csaj a hibás. Ha egy pasi nem akarja akkor nem is fogja megtenni, ha meg igen akkor megteszi. Különben is minek vonultak félre ha nem közös megegyezés alapján? A pasidat biztos kényszerítette. Hagyjad már, pasid ugyanúgy akarta mint a csaj. De úgyis megbocsátasz, ez látszik, mintha a pasid ártatlan lenne. Csak aztán nehogy a következő az legyen h az ágyban kapod rajta egy másik lánnyal, bár akkor is a csaj lesz a hibás.

Én már kidobtam volna, a csaj meg már nem lenne a barátnőm.

2009. okt. 12. 16:35
 10/17 anonim válasza:
a leírtak alapján te szereted a barátod, ő viszont nem!!! aki szerelmes és mindennél jobban szereti a barátnőjét az pár sör után is csak őt akarja nem más lányt... és ha most megbocsájtasz neki azt fogja hinni bármit megtehet, mert te még így is szereted!! ne hagyd magad!! ki fog használni! a lány meg nem igazi baránő...mindkettővel szakítsd meg a kapcsolatot!jobban jársz.
2009. okt. 12. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!