Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen függősége van a párodna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen függősége van a párodnak? Nem akarod/tudod leszoktatni?

Figyelt kérdés
az enyém alkalmi dohányos. Az a baj h én nagyon ellenzem ezt, valamiért zsigerből gyűlölöm a cigit, soha a számba sem vettem. Büdösnek érzem, egészségkárosítónak és drágának, semmi értelmét nem látom. De a barátom meg szeret néha rágyújtani ami engem valamiért nagyon bosszant...kértem már szépen, csúnyán, de nem hat...most azt mondta h ha vele vagyok nem fog többé rágyújtani(amúgy kb heti 1 max 2szer szív el pár szálat). Nem tudom mi ez az utálat bennem a cigi ellen és h miért bosszant ennyire...szerintetek h viselkedjek h mindkettőnknek jó legyen? Nem akarok hisztis liba lenni, de nem tudom titkolni h zavar...
2013. jún. 20. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Az előző annyira smucig volt, hogy inkább nem evett és nem fürdött mert az milyen drága.. egy kólát nem vehettem magamnak!!

Én sok mindent elnézek annak akit szeretek de azért vannak határok.

2013. jún. 20. 11:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Kokain :(
2013. jún. 20. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Szexfüggő. Nem akarom :)
2013. jún. 20. 11:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerelmem nagy kocka, de nem akarom leszoktatni mert én is az vagyok. :3

17/L

2013. jún. 20. 11:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálam, ha cigizik a csaj, az - mértéktől függ - kizáró ok. Volt olyan párom, aki csak 3-4 havonta egyszer-egyszer buliban rágyújtott. Az még elviselhető, de a láncdohányos keressen más filtert maga mellé.
2013. jún. 20. 11:32
 6/9 A kérdező kommentje:
nem láncdohányos de így is bosszant, ő a férfi
2013. jún. 20. 11:37
 7/9 anonim ***** válasza:

munkamániás, nem díjazom, semmilyen függőség sem jó...

A cigit amúgy én sem szeretem, de nem tudod rávenni,hogy letegye, amíg ő nem akar leszokni, semmit sem tehetsz...

2013. jún. 20. 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Cigizik.

Nem akarom leszoktatni, mivel én is. Sajnos ez van :))

2013. jún. 20. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Szexfüggő és biszexuális. Mindkettőnek örülök. :)
2013. jún. 20. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!