Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember és gyerekes vagyok ettől?

Figyelt kérdés
Majdnem 4 éve vagyok együtt a barátommal. Az elején megcsalt de megbocsáltottam neki aztán rá egy félév után "bekattant" nagyon féltékenykedett még a bnőimtől és tiltani akart de ennél sokkal dúrvább dolgokayt is tett. Aztán tavaly decemberbe elköltöztünk Győrbe ,hogy új életet tudjunk kezdeni. Sose voltam olyan túlzott nagy féltékenykedő de aztán kialakt bennem. Most elkezdett beszélgetni meg már telszámot is cseréltek gondolom telón is hívosgatja a barátom a csajt. A csaj egy 18 éves kis.... ezt úgy mondom,hogy még a saját anyja is ezt gondolja a lányárol. Én ezt annyira nem viselem el és hisztizek féltékenyjkedek stb. érte. én kérdeztem tőle,hogy azt válassza hogy a csajjal beszél vagy én fontosabb vagyok neki. És ő erre azt mondta,hogy én ezt nem mondhatom neki mert nem vagyok a felesége és nem tilthatom am se senkitől. Azért féltékenykedek mert már egyszer ugyebár megcsalt... Nem akarom hogy megint az legyen. Eddig sose volt baja az alakommal se most meg az se tetszik neki jó híztam de nem sokat pár kg-mot. Mit akarhat egy 18 éves csitritől mikor a párom elvileg családot gyereket akar... Szerintetek? 21/ L
2013. jún. 20. 10:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#5-ös vagyok: Akkor kezd el magadnak albérletet keresni, kisebbet, megfizethetőt. Akár új munkahely, és fel Pestre. Amikor már minden le van zongorázva, akkor meg a kész tények elé állítod, de ezt a kapcsolatot felesleges tovább húzni.
2013. jún. 20. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Kicsi irigységet érzek nálad,mert féltékeny vagy a csajra,mert tényleg jó bula.

De ettől miért lenne kis k_rva,mert szép?

Miért nem leszel te is olyan,miért nem nőiesedsz?Miért nem növeszted meg a hajad?Miért nem veszel fel nagyon miniszoknyát?

Lehet un téged,mert semmi változatosságot nem viszel a kapcsolatba?

Ne a másikat szapold,hanem tedd magad jó nővé.

Az se jó ha rám hallgatsz,hogy ,,felszedtél pár kilót",lehet nem kíván sőt biztos ez van a háttérben.

2013. jún. 20. 11:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem irigykedek,mert én nem akarok hasonlítani senkire! Húzta a száját ha kivágott felsőt vettem fel meg ha egyberuhát viseltem... Eddigse voltam nádszál mégis tetszettem neki.... Ha nem tetszek neki akkor menjen a 18éveshez...ez a véleményem.
2013. jún. 20. 11:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Sose sportosan öltöztem, szerettem mindig nőiesen öltözni . Nem azért qurva mert szép/láttam nála szebbet/ hanem a saját anyja megmondta,hogy a saját lánya egy qurva. Nem magamtól találtam ki.
2013. jún. 20. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!