Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lada 2107 kérdése:
Van-e még esélyem?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok. Van egy lány,akibe teljesen bele vagyok esve. Nagyon jó viszonyban vagyunk,bár inkább csak voltunk. Már-már kezdett úgy kinézni a dolog,hogy összejövünk,de egyik napról a másikra elkezdett úgy viselkedni velem mint egy vadidegennel,pedig nem is csináltam semmit (hacsak az nem számít annak,hogy egy másik lánnyal is nagyon jól megvagyunk) mostanában akárhányszor hozzászólok facebook-on egy képéhez,kitörli,mert barátja van (állítólag,de még nem láttam erre utaló jeleket). Múltkor beszéltem vele személyesen is,nem jutottam sokkal előrébb,de a testbeszéde árulkodóbb volt (nem akart a szemembe nézni,úgy kulcsolta össze a kezét,hogy domborodtak a dolgai). Arra gyanakszom,hogy a barátnője marja el tőlem,de nem tudok semmit sem tenni,mert úgy összenőttek,mint a sziámi ikrek :S Ki tudok még valamit hozni a dologból?2013. jún. 20. 09:38
1/5 acelsziv válasza:
hívd el egy kávéra és próbáld meg finom kérdezgetéssel kiszedni belőle, hogy mi a baj.
2/5 acelsziv válasza:
apropó: hol laktok? Ha Pesten, akkor van egy szuper hely, ahol nyugodtan lehet beszélgetni.
3/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam már,bár jobb is hogy nem jött,mert esett akkor. Én Tolnai vagyok ő Szekszárdi :-)
2013. jún. 20. 11:09
4/5 acelsziv válasza:
hívd el, egy intim, nyugodt helyre. És te is legyél nyugodt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom :-)
2013. jún. 20. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!