Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyi az esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi az esélyem?

Figyelt kérdés

Még alsóból van egy fiú akibe már harmadszor is beleszerettem. még alsóban olyan jeleket adott nekem amik arra utaltak, hogy szeret engem pl.: Csak engem bámult percekig, mosolyogva kért meg dolgokra vagy megkért, hogy segítsek neki a háziban (pedig jeles tanuló). mivel ugyanazon a településen van két féle iskola én maradtam abban amelyik eddig is voltam, de az ő anyja megváltoztatta az utolsó pillanatban így átkerült a másik suliba. Aztán kora tavasszal sikerült találkoznom egy régi jó barátnőmmel és ő azt mondta, hogy elhívta azt a fiút és elmondott mindent, hogy mi minden történt. Erre a legvégén elmondta, hogy év elején kiderült az hogy szeretett, bár igaz a barátnőm szokott hazudni, de akkor azt mindig kiszimatolom, de akkor nem hazudott. Rá pár hónapra összeszedtem az összes bátorságom és írtam a fiúnak egy üzit amiben megkérdeztem, hogy ez igaz-e és azt írta a nagy ló****t. Ezek után nagyon összetörtem napokig csak sírtam. Elfelejtettem egy időre. időközben jött egy új fiú, de nem sikerült. Jelentkeztem egy táborba és a barátaim is, hogy segítsenek ezeket átvészelni erre hazamentem, bekapcsolom a gépet, föl megyek facere, rám ír a barátnőm és mondtam neki, hogy megyek ilyen táborba erre ő azt írta, hogy megy a fiú is. Azt hittem, hogy el fogok ájulni! Ezek után persze megint beleszerettem, de hogy miért, azt még én sem tudom. Lehet az, hogy ennyire fontos nekem? DE miért, lenne az? Egyfolytában csak összetöri a szívem akkor ez, hogy lehetséges? Kérlek segítsetek!

BUNKÓK VÁLASZÁT NEM KÉREM! 12/L

2013. jún. 19. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
12 évesen azt ne mondd, hogy szerelmi bánatod van.
2013. jún. 19. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha igy közli veled hogy a nagy lo** akkor 1. egy 'kicsit' bunko 2. nincs eselyed nala. en amugy a helyedbe meg varnek ezzel a pasizassal minimum 14 eves koromig. hidd el, nalam ez bevalt! most ismertem meg a baratomat aki 16/F es ha nem is tetszenek neki nem ugy mondana h a nagy lo** hanem kedvesen elutasitana. tenyleg varj meg.. kesöbb sokkal jobb lesz higy nekem! 12 evesen en velem is pont ugyan ez volt! 14/L
2013. jún. 19. 20:32
 3/5 Pain for Pleasure ***** válasza:
Ennyi idősen még nem kellene a fiúkkal foglalkoznod, még gyerekek vagytok. Menj el a táborba, érezd jól magad, barátkozz másokkal és ne törődj azzal a fiúval.
2013. jún. 19. 20:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm bunkó parasztok, hogy válaszokat írtatok (kivétel:2-es). Én nem vagyok már olyan kicsi néhányan még amikor megismertek volna azt hitték, hogy már 14 vagyok. A magasságom 170 centi és az egyik osztálytársamnak már több mint 4 fiúja volt ezen az éven. Sokan azt hiszitek, hogy jaj milyen kis r*****k ezek a felsősök. Pedig nem! Vannak olyanok aki már azért annyira megérettek, hogy van olyan nekik, hogy érzelem! És ezt nem bírom fel fogni, hogy miért gondolja az összes ilyen huszonéves cafka, hogy jaj még szerelmes meg szerelmi bánat. Én egyáltalán nem vagyok olyan mint azok akik az én korosztályomban vannak! Már azon is szoktam néha gondolkozni, hogy szereznem kéne munkát de a korom meg akadályoz! Nem a kor számít hanem a lelki érettség okoskák! Értitek?
2013. jún. 19. 20:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja és a 3-as is kivétel ;)
2013. jún. 19. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!