Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esélyem?
Még alsóból van egy fiú akibe már harmadszor is beleszerettem. még alsóban olyan jeleket adott nekem amik arra utaltak, hogy szeret engem pl.: Csak engem bámult percekig, mosolyogva kért meg dolgokra vagy megkért, hogy segítsek neki a háziban (pedig jeles tanuló). mivel ugyanazon a településen van két féle iskola én maradtam abban amelyik eddig is voltam, de az ő anyja megváltoztatta az utolsó pillanatban így átkerült a másik suliba. Aztán kora tavasszal sikerült találkoznom egy régi jó barátnőmmel és ő azt mondta, hogy elhívta azt a fiút és elmondott mindent, hogy mi minden történt. Erre a legvégén elmondta, hogy év elején kiderült az hogy szeretett, bár igaz a barátnőm szokott hazudni, de akkor azt mindig kiszimatolom, de akkor nem hazudott. Rá pár hónapra összeszedtem az összes bátorságom és írtam a fiúnak egy üzit amiben megkérdeztem, hogy ez igaz-e és azt írta a nagy ló****t. Ezek után nagyon összetörtem napokig csak sírtam. Elfelejtettem egy időre. időközben jött egy új fiú, de nem sikerült. Jelentkeztem egy táborba és a barátaim is, hogy segítsenek ezeket átvészelni erre hazamentem, bekapcsolom a gépet, föl megyek facere, rám ír a barátnőm és mondtam neki, hogy megyek ilyen táborba erre ő azt írta, hogy megy a fiú is. Azt hittem, hogy el fogok ájulni! Ezek után persze megint beleszerettem, de hogy miért, azt még én sem tudom. Lehet az, hogy ennyire fontos nekem? DE miért, lenne az? Egyfolytában csak összetöri a szívem akkor ez, hogy lehetséges? Kérlek segítsetek!
BUNKÓK VÁLASZÁT NEM KÉREM! 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!