Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van még esélyem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még esélyem a lányoknál?

Figyelt kérdés

Az az igazság hogy eddig még nem voltam lánnyal , nem érdekeltek , viszont a fiúk annál jobban már jó pár éve csak fiúkkal ismerkedtem volt komoly kapcsolatom is de én már ebbe valahogy beleuntam meguntam az örökös titkolózást elég körülményes ez az egész dolog, ezért már régóta gondolkozok rajta hogy meg kellene próbálni lányokkal is hátha.. És akkor végre nem kellene titkolóznom a szüleimnek is bemutathatnám lehetne csinálni közös programokat nyíltan megcsókolhatnám . De sajnos van egy két dolog amit nem tudok hogy kellene kezelnem például hogy közeledjek a csajokhoz ? pasiknál más mindig fiú barátom volt de lányhoz sosem közeledtem . Meg hát nem is tudom hogy későbbiekben meg lenne-e a megfelelő vonzalom . Csak azt tudom hogy jó lenne már egy barátnő . Én 20 éves vagyok 180/60 és koromnál fiatalabbnak nézek ki általában 17-nek néznek . Nem nézek ki úgy és nem is viselkedek úgy. Szerintetek ?

Normális, értelmes válaszokat várok , segítsetek !

2013. jún. 17. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Nyuszi! Már bocs, de már a tököm tele van a titkolózással nekem is... nem kell foglalkozni senkivel, azt csináld, ami jól esik, ne foglalkozz mással. Legyen egy kis bátorságod, vállald magad, ne futamodj meg a "bemutatható" útra...

Hidd el, kevesebb embert érdekli a dolog, mint gondolnád...

Mutassuk már meg végre magunkat...

22F meleg

2013. jún. 17. 13:12
 2/7 A kérdező kommentje:

kedves első válaszoló , először is nem vagyok nyuszi . Másrészt meg nem vállalok fel semmit . Mellesleg az ilyenek

miatt nézik le a melegeket mint te akik felvállalják mutogatják magukat . Lehet ezt a dolgot diszkréten is kezelni .

2013. jún. 17. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom az ismerkedési módban nincs különbség, ez nem nem függő. viszont azt jól gondold meg hogy ezt elmondod barátnődnek ha lesz, mert szeritnem a legtöbb lánynál ez már nem férne bele....
2013. jún. 17. 13:33
 4/7 A kérdező kommentje:
hát igen ez meg a másik dolog hogy fogadná a lány ./
2013. jún. 17. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem meg az ilyen bujkálós melegek miatt néznek le minket, mert úgy rejtegetünk valamit, mintha bűnözők lennénk... Ha tök természetesen viselkednétek, látná mindenki, hogy nem vagyunk mások... Nem, nem kell mutogatni semmit. Csak úgy, mint a heterók.

De hát úgy kell neked, inkább a lányok felé fordulsz, hogy mutogathasd, mintsem felvállalnád önmagadat... ez akkor is nyusziság! :D:D:D

2013. jún. 17. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Már elnézést de miféle titkolózásról is van itt szó? Ha nem kérdi senki akkor nincs titkolózás, ha valaki megkérdi mi a helyzet, AZ a titkolózás. Elsőnek üzenem, hogy az ilyen bụzik miatt, mint amilyen te is vagy vannak lenézve a rendes bụzik is. Senkit sem érdekel senki szexuális orientációja de a bụzik valamiért azt hiszik hogy attól elfogadóbb lesz velük a társadalom ha hupilila tangában fognak vonulgatni. Ez belőlem nem toleranciát, hanem undort vált ki. Kedves kérdező, ha nem érzel vágyat a női nem/test iránt, akkor ne kényszerítsd magadra ezt, fogd fel úgy, hogy a magánéleti dolgaidhoz senkinek semmi köze. 22/f
2013. jún. 18. 08:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van olyan lány akinek tetszenél, és elfogadná, hogy előtte fiúkkal voltál. Viszont ha meleg vagy és nem bi akkor felesleges ezzel próbálkoznid, nem leszel boldog...

Az első válaszóló szerintem nem úgy értette, hogy provokálni kellene az ambereket, de nem kell titkolózni... Szerintem a családnak, barátoknak el lehet mondani, ha szeretnek akkor elfogadják, lehet hogy időbe telik, de elfogadják.

És ha mondjuk az utcán kézenfogva menne két fiú, az miért lenne megbotránkoztató? (nem az mondom, hogy csókolózzanak nyilvános helyen, de szerintem egy puszi még elmegy)

2013. jún. 18. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!