Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van kevesebb esélyem ezeknél a lányoknál?
Figyelt kérdés
A helyzet,hogy sok csajnál szoktam próbálkozgatni amikor szingli vagyok és eddig több visszautasítást kaptam önbizalomhiányos(és kevésbé szép)lányoktól mint szép lányoktól.Ezt nem értem pedig fodítva logikusabb lenne.Persze örülök ennek de mégse értem miért van kevesebb esélyem önbizalomhiányos lányoknál2012. nov. 21. 20:13
1/6 anonim válasza:
Sztem azért, mert a válogatós lányok csak a legjóképűbb fiúkat veszik észre, náluk értelemszerűen kevesebb sikerük van, és ettől megy el az önbizalmuk. Tehát az önbizalomhiányos lányok általában válogatósak.
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Én szerintem meg úgy van, hogy a nagyon szép lányoktól félnek a fiúk, ezáltal sokkal magányosabbak és sokkal közvetlenebbek. Míg az átlagosak tudnak választani, mert sok kérőjük van.
Amúgy pszicológusok is bizonyították, hogy a nagyon szép nőktől félnek a férfiak és magányosabbak.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom hol éltek ti, de engem épp a szép lányok bántottak meg leginkább, ők pont, hogy válogathatnak a sok fiú közül és midnig vannak rajongóik, legalább is a tinik között így megy ez és kigúnyolják kinevetik a rendes, de átlagos vagy csúnya fiúkat, akik be mernek náluk próbálkozni. Én azóta kerülöm a beképzelt, egoista, szép lányokat, inkább egy rusnya, de nagy szívű lányt választok, ráadásul egy csúnya lány melllett még szépnek, helyesnek is érezhetem magamat, most épp így van ez egy lánnyal, ő még nálam is csúnyáb, és emiatt akkora önbizalmam, bátorságom van, ráadásul végre nem kell tartanom, hogy ő is kigúnyol, megaláz a külsőm miatt, mint a szép lányok tennék. A szép lányok csak kívül vonzóak, belül romlottak mind.
5/6 anonim válasza:
Kedves utolsó azért ne általánosíts kérlek szépen.Nem minden szép lány ilyen.Hozzám is odajönnek olyan srácok,akik hát,még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetők helyesnek,de soha eszembe nem jutna megalázni,vagy megszégyeníteni őt.Végül is úgymond a szívét "tárta fel",és nagy bátorságot követelt hogy egyáltalán odajött hozzám.Úgyhogy vigyázz te se legyél bántó,ha már a másik oldaltól elvárod ugyanezt.
6/6 anonim válasza:
#4 Ez jól hangzik, de ha te is csúnya vagy, akkor a csúnya lány is le fog pattintani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!