Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után vagyok. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
8 hónap után mondta ki a lány,hogy vége.Most kezdődött el neki az egyetem,teljesen megváltozott.2 napja hoztam el a cuccaim tőle és sírt meg mondta,hogy szeret,de adjak neki időt.Egy harmadik személy is benne van a képben,de szerinte nem ez volt a fő ok meg én vagyok az első.Én a szakítás óta csak nyugtatóval tudok aludni és egyelőre nem tudok emberek közé menni.Tegnap hívott volna,de én kikapcsoltam a telefonomat,nem bírtam vele beszélni.Segítsetek!Hogyan tovább?
2009. okt. 12. 12:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, én is végigjártam ugyanezt mint te... mikor elvittem a cuccaimat, mi is együtt aludtunk összebújva.(holott már akkor a másik srác tetszett neki, csak még nem tudtam). sírt hogy elmegyek, és hogy hiányozni fogok neki, ennyire sírni még sosem láttam. Én is reménykedtem hetekig, hogy hátha visszajön, de ha egy harmadik fél van a dologban, akkor nem fog visszajönni, csak akkor ha seggreül, és nem kell a harmadiknak... én nem fogadnám vissza, mert ha ezért képes volt elhagyni, akkor jön majd megint valaki, aki megdobogtatja a szívét, és akkor azért fog megint elhagyni... még kapcsolatban voltunk mikor találkoztunk a sráccal (baráti társaságában van), én is ott voltam, jó fej, de részeges, na valószínűleg azóta tetszett neki... 2 hónap alatt még kétszer futottunk össze a sráccal, mikor a barátainkkal elmentünk bulizni, az exem végig velem volt, jelét sem mutatta hogy tetszik neki, és tessék ez van. nem tudom mit tudott tenni 2 hónap alatt az a srác amit én 2 évig nem tettem. (megcsalni nem csalt meg az ex, mert szinte mindig együtt voltunk)
2009. okt. 12. 13:49
 12/14 anonim ***** válasza:
sztem csajozz be minnél előbb.
2009. okt. 12. 14:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen egy ujabb csaj szerintem is segithet,habar en mar lassan 3 honapja szakitottam 7 honap utan,van uj pasim es megis neha nagyon de nagyon hianyzik az exem.

cSAK annyit tudok mondani,hogy fel a fejjel es probalj minnel kevesebbet beszelgetni vele,illetve ha ra gondolsz tereld el a gondolataidat,ebben lenne segitsegedre egy uj csaj.

Mindenesetre kitartast kivanok.

19L

2009. okt. 12. 15:43
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,igazából nagyon nehéz és nem tudom eldönten,hogy most várjak rá vagy töröljem és felejtsem...nehéz és igazából ebben várnám a válaszotokat.
2009. okt. 13. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!