Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem most?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy edesanyam egesz nyaron nem enged el sehova.. meg az utcara se, de baratom mar kezd kikattanni, hogy egyuttvagyunk 3 honapja es egesz nyaron nem fogunk talizni.. meg olyanokat vag a fejemhez, hogy " ha igazan szeretsz lejossz hozzam...", de nem tudok mit tenni. mert anyam fenyeget, sot tobbszor volt, hogy testileg bantalmazott is regebben, ha valahova akartam menni(konkretan ez mult nyaron volt).. nem tudom, hogy mit tegyek. kerlek adjatok tanacsot, mert ez tovabb mar nem tudom elviselni..2013. jún. 19. 15:50
31/33 anonim válasza:
szerintem hülyít téged ez a gyerek.
32/33 anonim válasza:
Végigolvastam a kommenteket. Én szakítanék vele. Nekem nem hiányzik egy iszákos ember az életemből. Később mi lesz? Verni fog téged, fenyeget, nem tudsz vele szakítani, mert akkor is megverne. Anyukádnak most igaza van. Szerintem csak meg akar óvni azoktól, amiket leírtam. Ha van eszed, szakítasz vele. Most ne a szívedre hallgass! Találsz te olían fiút, aki normális és nem iszik. Meg 17 évesen napi szinten berúg? 20 évesen annyira agyhalott lesz... már bocsi, hogy ilyeneket írtam a barátodról, de azért ezeket gondold végig! 17/L
33/33 anonim válasza:
A legokosabb emberek (műszaki egyetemisták) isznak amúgy a legtöbbet. És általában a sík ostobák szoktak szónokolni és háborúzni ellene. A sík ostobák ugyancsak nem tudják mi a különbség a alkoholizáló szakadt csöves és a bebaszás közt. A probléma ott van hogy "naponta", nem pedig alkalmanként. Irigylem hogy ennyire semmi dolga nincs, azért viszont nem, hogy valószínűleg elég üres és primitív az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!