Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem most?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy edesanyam egesz nyaron nem enged el sehova.. meg az utcara se, de baratom mar kezd kikattanni, hogy egyuttvagyunk 3 honapja es egesz nyaron nem fogunk talizni.. meg olyanokat vag a fejemhez, hogy " ha igazan szeretsz lejossz hozzam...", de nem tudok mit tenni. mert anyam fenyeget, sot tobbszor volt, hogy testileg bantalmazott is regebben, ha valahova akartam menni(konkretan ez mult nyaron volt).. nem tudom, hogy mit tegyek. kerlek adjatok tanacsot, mert ez tovabb mar nem tudom elviselni..

2013. jún. 19. 15:50
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele beszélgetni erről, de ahogy mondta " Én szabad vagyok és olyan kell mellém, aki szintén ennyire szabad...."
2013. jún. 19. 16:03
 12/33 anonim ***** válasza:
És te nem hagytad ott a p.csába?
2013. jún. 19. 16:04
 13/33 A kérdező kommentje:
Nem, mert nagyon szeretem és akkor mond csak ilyeneket, ha iszik... és általában mindennap iszik
2013. jún. 19. 16:08
 14/33 anonim ***** válasza:
Csak akkor iszik, ha úgy van... és általában úgy van...hagyd őt, nem neked való tul.képpen senkinek sem való, önző alkoholista.
2013. jún. 19. 16:10
 15/33 anonim ***** válasza:
Anyukád túl szigorú, a barátoddal meg most szakíts, még tudsz, bármennyire is szereted. Mindnnap iszik, kell ez neked? Később mi lesz belőle? Berúgva még majd meg is ver?
2013. jún. 19. 16:15
 16/33 A kérdező kommentje:
Mostmár nem mindennap igazából, de a kapcsolatunk elején mindennap ivott és közöltem is vele, hogy nem tetszik megm inden aztán visszavett, de most, hogy alig vagyok vele szintén mindennap vagy 2 naponta.. és nagyon sokszor emiatt nem jön talira... pl múlthéten 2x nem jött.. tegnap se jött és ma sem, de mindig talál kifogásokat. nemtudom. lehet, hogy szakítanunk kéne, de a kapcsolat elején megbeszéltük, hogy minden hibák kijavítunk....
2013. jún. 19. 16:20
 17/33 anonim ***** válasza:
szóval iszik, és egy csavargó.. anyukád fellépése helyes volt.. te ott cseszted el ezt az egészet a "barátoddal", amikor nem hagytad ott a pi.sába
2013. jún. 19. 16:32
 18/33 A kérdező kommentje:
lehetséges.. de amúgy néha meg az az odabújós fajta és sokan mondják, hogy sohasem csalja meg a barátnőit meg semmi és minden kapcsolata 9 hónaptól 3 év volt... meg elvileg őt mindenki megcsalta..
2013. jún. 19. 16:37
 19/33 anonim ***** válasza:
58%
Sohasem csal meg... mit ér az ha iszik? Nem vagy vele iszik, nem jön találkozóra... nem te vagy neki fontos, hanem a pia.
2013. jún. 19. 16:47
 20/33 A kérdező kommentje:
igazad van,de elvileg a "hangulat és haverok miatt" iszik....
2013. jún. 19. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!