Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem most?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy edesanyam egesz nyaron nem enged el sehova.. meg az utcara se, de baratom mar kezd kikattanni, hogy egyuttvagyunk 3 honapja es egesz nyaron nem fogunk talizni.. meg olyanokat vag a fejemhez, hogy " ha igazan szeretsz lejossz hozzam...", de nem tudok mit tenni. mert anyam fenyeget, sot tobbszor volt, hogy testileg bantalmazott is regebben, ha valahova akartam menni(konkretan ez mult nyaron volt).. nem tudom, hogy mit tegyek. kerlek adjatok tanacsot, mert ez tovabb mar nem tudom elviselni..2013. jún. 19. 15:50
21/33 anonim válasza:
És eszik? Remélem nem eszik rendszeresen, büdös kajás, hagyd a francba. Ezzel csak érzékeltetni próbáltam az elvakult baromságok hiteltelenségét. Nem tudom mennyire iszik és ez milyen hatással van a körülményekre, de sokan nem ismerik a különbséget az alkoholista és az inni szerető fiatal között. Meg rengeteg ember álszent. Szóval hogy eldönthessem, hogy ez mennyire befolyásoló és lényeges tényező, bővebben kéne kifejteni a körülményeket.
22/33 A kérdező kommentje:
ő inkább csak inni szerető.
2013. jún. 19. 18:10
23/33 anonim válasza:
Namármost én úgy vagyok vele, hogy a sör mindennél fontosabb, szóval megértem, hogy csak második vagy nála ilyen szempontból... ja és meleg is van szóval...
Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy nem irtad le, hogy mit iszik, mert ha csak egy pofa sört az egyáltalán nem vészes... az meg, hogy ezért nem jön el a talira kicsit para, de nem értem miért ne tudnál elmenni vele sörözni...
De ha tényelg alkoholista, tehát nem sörrel hanem röviddel tolja az nagyon para, és tényleg hagynod kéne :D
24/33 A kérdező kommentje:
sört soha.... hát általába heti 1-2x csontrészeg.. a hét többi napján meg csak bor... de rendes mennyiségbe
2013. jún. 20. 12:12
25/33 anonim válasza:
Amit én mondtam, az teljességgel igaznak tűnik mert nem fogalmaztam elfogultan, tehát akik leszavazták csakis álszent előző kommentelők lehettek, meg akik korábban helyeseltek és félnek tévedni. A kérdés mindig az, ha véleményed vagy cáfolatod van, miért?(!)
26/33 A kérdező kommentje:
hát azért van, mert szerintem nem bízok benne sokszor... amikor nem jön talira pl...
2013. jún. 20. 15:22
28/33 A kérdező kommentje:
17
2013. jún. 25. 11:45
29/33 anonim válasza:
17 éves, és a leghosszabb kapcsolata 3 éves volt?
30/33 A kérdező kommentje:
igen :)
2013. jún. 25. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!