Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen egy házasság? Én várok tőle túl sokat?
Egyre nehezebben bírom ebben a házasságban és már egyáltalán nem vagyok boldog. Soha nem megyünk sehova, max vásárolni. A napunk abból áll, hogy meló után elmegyünk vásárolni, negyed 10re hazaérünk, a kedves férjem egyből utána leül játszani én meg főzök vmit. 11-12fele elmegyek lefeküdni, ő ki van akadva, hogy miért kell ilyen korán aludni. Hajnali egy körül jön, és akkor kezd el simogatni, amikor már pont alszom a fáradtságtól. Ha egész nap otthon vagyunk akkor sem megyünk sehova. Pedig tök jó lenne akár csak sétálni is. Annyit beszélgetünk, amennyit a kocsiban hazafele, utána se kép se hang a játék miatt. Egy hete meg se csókolt meg se ölelt. Mintha csak együtt laknánk. Én meg ettől lassan megőrülök, mert nekem meg hiányzik. Mondani nem lehet neki, mert kiakad, h ne akarjam megváltoztatni. Egy hete csak vitázunk és már egyre kevésbé bírom. Úgy szeretnék valakit, aki igazán szeret, aki képes megölelni, aki képes velem foglalkozni. Már teljesen be vagyok fordulva a szeretethiánytól és még ő van kiakadva,mert ingerült vagyok. De már belefáradtam, hogy állandóan én harcoljak, neki nem fontos semmi. Az sem érdekel már ha tönkremegy a házasságunk, bár sztem már tönkrement... Azt tudom, hogy nem csal meg, de én neha azt érzem, hogy szükségem van vki másra, akitől megkapom mindazt a törődést és figyelmet amit tőle nem. Mit tegyek??? Szeretnék gyereket is, de ebbe a házasságba nem merek szülni, és már én sem leszek fiatalabb.
Köszönöm a válaszokat
26/L

hát akkor válj el, ha tényleg ilyen. gyerek még nincs, addig könnyebb.
de arra figyelj, hogyha lesz új férjed, és fél10kor érsz haza a munkából, és 12kor bealszol, ez neki sem fog tetszeni, mert mégis mikor legyen akkor veled? képzled el a szitut fordítva, h te otthonvagy már 5kor, férjed hazajön fél10kor, megfürdik, netezik kicsit és bedobja a szunyát. és egész 7en semmit nemfoglalkozik veled, csak dolgozik, és alszik.
erre azért figyelj oda, mert ezt más kapcsolatban sem nagyon fogják tolerálni a férfiak, hogy csak 7végén tűnik fel nekik, hogy feleségük van.

Ebből is válás lesz!
Jó nagy lúzer férjed van!
Miért nem figyeltél házasság előtt? Miért nem kérdeztél rá, mi a véleménye a háztartási munkamegosztásról?
Az mondta volna, hogy ő nem lesz "papucs" = (értsd: tehát nem segít neked), akkor azonnal dobni kell.
De mivel nem voltál figyelmes, ezért az alábbiak közül dönthetsz:
-elrejted a gép zsinorját, és valamit babrálsz ezen aszaron és beszélgettek
-maradsz a sza*r kapcsolatban és tartasz szeretőt, aki foglalkozik veled
Az egyik az, hogy ez a pasi valószínűleg kényelemből házasodaott veled össze, guminőt és kényelmes ingyencselédet akart, illetve aki még pénzt is hoz....szép kis önző élete sínen van és annyira egoista, hogy nem is fog változni.
Minek akarsz 26 évesen gyereket szülni???? Én 27 vagyok és a hátam búbjára sem kell!!!!
Szerintem ez nem fog változni (kiderült az irományodból), vagy tartasz szeretőt és mellette nem mész dolgozni, vagy válsz. Más lehetőség nincs. Keress egy jó pasit, aki nem akar téged szolgának használni.

Én is azt mondom, hogy most válj el tőle, amíg lehet! Az olyan pasi, aki akár egy napig is próbálkozik azzal, hogy téged lenyomjon, később se lesz jobb. Az ilyenek nem változnak, egoista állat ez is, mint az enyém volt. És gyáva is. Valószínűleg telenyomták a társai a fejét azzal, hogy ha egy picit is enged a kéréseidnek vagy kedveskedik, akkor ciki papucs lesz belőle. Sohasem fogod meggyőzni az ellenkezőjéről! Kár minden próbálkozásért! Számomra simán kiderült, hogy nem érdemes a beszélgetésre, nem lesz benne partner, mert gyáva és hárít, sosem lenne egyenrangú társad.
Fiatal vagy, nincs gyerek, most kell gyorsan váltani! Ketyeg a biológiai órád, mielőbb keress új apát, mert ez nem lesz jó apa sohasem. Sajnos a saját példámból tudom, én szültem egy ilyennek, mert volt néhány jobb pillanatunk. A baba alig volt néhány hónapos, amikor szétmentünk, mert ő kijelentette, hogy meggondolta magát, boldogtalan az alkalmazkodástól és ő szeretne inkább magával foglalkozni. Előtte ugyanez ment, álló este a gép előtt ült, hiába próbálkoztam, sehogy se lehetett rávenni a szexre vagy hogy egy picit figyeljen rám is, aztán ahogy elaludtam, hamarosan megjelent, és még ő volt felháborodva, meg panaszkodott a szomszédnak, hogy én nem akarok szexelni.
Sajnos itt a kulcsszó az EGO. Az ő ego-ja. Te sohasem fogsz labdába rúgni mellette, tökmindegy, mit akarsz. Adtál neki épp elég időt, hogy észrevegyen! És biztos vagyok benne, hogy törődést is kapott bőven. Nem akarsz te ilyen életet!
Márpedig igenis vannak pasik, akik figyelnek a párjukra! Azt mondom, hagyd a szart a hátad mögött és mosolyogj bele egy új életbe. Lesz majd, aki viszonozza a mosolyodat, ne aggódj! Én is megtaláltam. Csak ügyesen válogass! Sok sikert!
Kedves 13:14-es
Tényleg, igazad van, még én kérek elnézést azért, mert fáradta vagyok. Tudod, ha a férjem egész nap itthon van, akkor se csinál semmit, max kimos egy adag ruhát. A múlt héten arra nem volt képes, hogy a mélyhűtőből kivegyen vmi kaját, h kiolvadjon és meg tudjam csinálni ha hazamegyek. Napi 10óra meló után kicsit fárasztó még főzőcskézni stb, talán érthető ha éjfélre már hulla vagyok, főleg heti 6*10óra meló után. Amúgy meg minek maradjak fent tovább? Azért hogy kussba tv-zzek amíg ő játszik, mert akkor hozzászólni sem lehet? Vagy esetleg üljek le mellé és bámuljam? Ha otthon van egész nap, a napja abból áll, hogy játszik, aztán este értemjön, de ahogy hazaértünk, megint leül játszani. Szerinted lenne értelme hajnali 1-2-ig fentmaradnom ebben az esetben? sztem nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!