Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl féltékeny vagyok vagy barátnőm hibája?
Figyelt kérdés
Tudni kell hogy elég messze lakunk egymástól kicsit több mint 1 óra busszal. Már fél éve vagyunk együtt. És engem nagyon zavar hogy csomót találkozgat más srácokkal 10 kor ér haza meg ilyenek. Van srác aki vel szintén naponta találkozik kb. Szóval összességébe többet van vele mint velem.:/ és ez elég rosszul esik.2013. jún. 18. 21:33
11/13 A kérdező kommentje:
na most ért haza egy palitól-.-
2013. jún. 18. 21:49
12/13 Pendulum92 válasza:
Lehet én vagyok maradi, de nem viselném el, hogy a barátnőm csak úgy találkozgasson más pasikkal. Szereted nem szereted ez akkora parasztság tőle, hogy én gondolkodás nélkül szakítanék. Ha nem is csal meg, akkor is.
Neki hogy esne fordítva?
13/13 anonim válasza:
szerintem is szakíts vele...ha azt mondja h nem hagyod élni amikor alig találkoztok akkor nem való neki egy kapcsolat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!