Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátnőm tényleg nem féltékeny?
Elég sok lány haverom van, meg úgy alapvetően sok lány szeretne járni velem, és ezt jelzik is (persze nyilván nem adok nekik teret).
Az eddigi lányok, akikkel bármi is volt köztünk, mindannyian nagyon féltékenyek voltak, tiltani akartak az ismerőseimtől...stb
Viszont a barátnőmet kérdeztem erről, azt mondta, hogy őt nem zavarja, még arra se lenne féltékeny, ha meztelen csajok parádéznának körülöttem, mert tudja, hogy ő számomra sokkal jobb társ, mint ezek a mindenféle nők, és egyébként is az én bajom lenne, ha megcsalnám, vagy elhagynám bárkiért. Ő jó barátnőnek gondolja magát, és ha valakinek ez nem elég, akkor menjen, őt nem zavarja, és egyetlen szóval se fog visszatartani.
Nagyjából szó szerint ezeket mondta. Szerintetek ez igaz lehet? Egyik haverom szerint ez rosszabb, mintha féltékeny lenne, mert így olyan, mintha közömbös lenne irántam.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!