Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek az albán férfiak a magyar lányokkal a párkapcsolatban?
Még valami!!!!
Az albánok sose voltak fanatikus muszlimok, még a legfanatikusabbjai sem...rájuk nem a muszlimság hanem a törzsi törvények érvényesek ma is...rengeteg iratlan szabályuk van amit halálukig betartanak és nincs 40 éves albán akinek nincs családja nem létezik ez a fogalom...annyira kicis rá az esély, hogy szinte lehetetlen valószínü álladó szeretõt keres magának a személyedben...
Az albánoknál a kollégák meg a face nem mérvadó...azt teszi fel a facere amilyenek szeretnének lenni és a kollégáival együtt mind szabadok szeretnének lenni ha ő befog téged a kollégái abban reménykednek, hogy nekik is csurran majd valami a barátnőidből...
...biztos nős de ha nem nem te leszel a felesége nem azért mert nem akar hanem mert a család nem akar és a család dönt...azér kell ennyire igykeznie hogy megcsinálja a munkádat és gyöngéd legyen mert nagyon jónak kell lennie hozzád, hogy megtarthasson mivel nem lehet soha igazán a tied ha nős ha nem!!!a kollégái és a face hazudik...nős de ha nem meg van kit kell elvennie és téged nem vehet el...együtt élhet veled, de rendszeresen meniie kell a koszovóba a családjához és a pࡕénzt is vinnie kell ezért szeretik a szerény önálló jó nevelt lányokat akik eltartsák magukat...mert őket lefejik ay utolsó garasig...
...az lehet nagyon szeret, de az biztis hogy nem őszinte veled...te érzed, hogy valami nincs rendbe de ő mindig meggyőz...naiv vagy akárcsak én:)))de féltelek mert nem szabadakaratú volt, hogy ebbe bele keveredtél és semmiféle ismereted nincs a szokásaikról és teljesen ki vagy szolgáltatva próbálok segíteni de hát szerelmes vagy egy albán férfiba...megértelek szép dolog valóban nagyon a jó Isten óvjon meg attól ami rád vár...
erre tudok olyan példát mondani,hogy az egyik srácnál se jött le,hogy van családja..konkrétan 3telefonja van..:D
1 a családnak, 2 másmerre...
a másik én úgy hallottam,de nem akarok hülyeséget mondani,állítolag Ők is elég fiatalon alapítanak családott...
a lényeg hogy ne éld bele magad a kapcsolatba..én se nagyon teszem....akárhogyis,de megtartom a minimális távolságot...
A kolegaival beszeltem multkor es mondtak hogy "legyel okos,figyelj mert nem tudsz rola semmit" en akkor azt hittem csak piszkalodni akarnak de tegnap tortent egy dolog,azota figyelek meg jobban
a dolog pedig az volt h ő beszelt valakivel es bezarta az ajtot magara.mikor kerdeztem tole azt mondta hogy nem beszelt senkivel es az ajto zarva volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!