Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak párom a jó kereső állásából kitették? Nagy szemétség lenne, ha elhagynám?
Kérlek mondjátok, hogy ez a kérdés csak provokáció és egy pasi írta, kérlek!
Kérdező (kedves nélkül), ha te ezt a kérdést komolyan gondolod, akkor tudatom veled, hogy neked nem kell nőnek érezned magad, mert nem vagy az. Egy pénzéhes, kurv@ vagy, aki nem méltó arra, hogy nőnek nevezhesse magát. Sajnálom a barátodat, habár lehetne annyi esze, hogy ilyen alja némberekkel nem áll össze.
kedves kérdező! ez a kérdés kiírása is szégyen, hát nem csodálom, hogy a férfiak milyenek lesznek,
tudod mi jár, a szád, - ilyen nincs, hogy jár egy nőnek! szálljál már le a magas lóról, hidd el ezt most finoman fogalmaztam
ettől én többet tettem, még sem hiszem akkora valami lenne, ha szereted ez meg sem fordult volna a fejedben, sajnálom a párodat, nem tudja milyen vagy!!! N
Ha már annyira kellett a nőknek az egyenjogúság, akkor a munka se legyen büdös!
Az egész kérdés felvetésre meg egy idézet: "A suttyóságnak egy olyan szintjét mutattátok meg nekünk, amire nem voltam kíváncsi!"
Figyelj szerintem hagyd el jobban jár, ha nem egy ilyen pénzéhes szuka van mellette ;)
Ó és ne lepődj meg, ha majd "öregecskedő feleség" leszel téged is lecserélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!