Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Felvegyem msn -en?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Felvegyem msn -en?

Figyelt kérdés

van csaj.. évfolyam társam.. tökre tetszik..igazából semmit sem tudok róla.. köszönök neki mindíg ha találkozom vele, de azon kívül nem találkoztam még vele sehol..

iwiw-en megnéztem az adatlapját, és a stílusa is tetszik..

nem tudom azt se van-e barátja vagy ilyesmi..

de ő azon kívül h arcra ismer és köszön ő a nevemet sem tudja.. mikor meglát mindíg mosolyog.. de nemtudom miért.. lehet hogy csak azért, mert vicces hogy a nevem se tudja, de mégis köszön :P

még nem jelöltem be meg .. de gondolkodtam rajta, hogy bejelölöm, pár nap mulva felveszem msnen és dumálok vele kicsit, hogy jobban megismerjem.. szerintetek beválhat?

2009. okt. 11. 21:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehet gond,mindenképp vedd fel!Beszélgettek egy jót, megismeritek egymást, a többi majd alakul magától.DE!(ahogy a többiek is írták) Semmiképp se törj rá azzal, hogy bejön. Az első beszélgetésnél, szerintem ne is nagyon célozz erre. Legközelebbi alkalommal már bókolhatsz stb.. De elsőre szerintem lehet, hogy túl gyorsnak találná,tolakodónak. Nem lehet tudni, hiszen mindenki más, de jobb nem kockáztatni.

Engem is most vett fel kb 1,5 hete egy fiú, és az elején teljesen normálisan kezelte, de mostanában kicsit túl sokat célozgat a testemre, és ez eléggé zavar. Nem ismerjük még annyira egymást, ne beszéljen még erről. Ne kövesd el ezt a hibát sem.

Sok szerencsét!:) Majd írd le, mi volt!

17/L

2009. okt. 14. 22:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha minden szó nélkül mosolyog abból egyenesen következik, hogy leakar sz*pni. Vedd fel msn-re és a képed legyen a farkad. Tuti siker.
2009. okt. 14. 22:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy próbát mindenképp megér. Ahogy olvasom, elég jó jeleket kaphatsz tőle, és szerintem észrevennéd, ha csak azért mosolyogna rád mert érdekesnek/furcsának/zavarónak tartaná hogy még a neved sem tudja, de köszöngettek egymásnak, mert akkor nem mosolyogna, hanem egyszerűen pofonröhögne:D (Amúgy ne légy biztos benne, hogy nem tudja a neved, alattomos egy népség az ilyen, bármit kiderítenek rólad egy pillanat alatt:D)

Ha elfogadsz tanácsot, mindenképp valamiféle humoros megjegyzéssel kezdj, ha felveszed. Pl. "Ha már minden nap köszönünk egymásnak, szeretnék bemutatkozni, és megismerni téged kicsit:)" ez így nem tűnik annyira húdenagy poénnak, de "jól fog esni" a lánynak, és valszeg azt fogja levágni rólad, hogy egy jófaj gyerek vagy...fontosak az első mondatok. És persze nem rontunk a házba "ajtóstul"!

Sok sikert! (és bocs ha hosszú voltam)

2009. okt. 14. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, és bár hosszú voltam, valami kimaradt.

Én nem várnék az MSN-es dologgal. Úgy értem iwiw-es bejelölés és visszaigazolás után egyből felvenném. Sok dolgot elárulhat. Ha minden gond nélkül elfogadja az MSN-es meghívást is, akkor jobb esélyekkel indulsz, és felesleges várni néhány napot, sőt te is megnyugodhatsz. Ha meg nem fogadja el az MSN-es meghívást, akkor mindegy, mikor vennéd fel...maximum vársz kicsit és megpróbálod később, de akkor jóval kevesebb az esélyed. Még valami. Ha MSN-en jól elvagytok, nyugodtan próbálj meg vele egyszer egy ilyen köszönős összefutáskor egykét szót élőben is váltani, akkor érezni fogja, h nem csak netes időtöltés neked. Persze akkor sem kell lerohanni. Szal csak ésszel!

2009. okt. 14. 22:52
 15/16 A kérdező kommentje:

igazából vesztenék 1-2 dolgot ha letámadnám hogy "hú de jó bula vagy.. sunáználak" mivel suli társ..

nem akartam ajtóstul rontani a házba.. csak finoman.. de a tippek jól jöttek.. köszi szépen..

2009. okt. 15. 19:10
 16/16 anonim ***** válasza:
nah összejöttetek már? :D:D
2010. jan. 29. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!