Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Felvegyem msn -en?
van csaj.. évfolyam társam.. tökre tetszik..igazából semmit sem tudok róla.. köszönök neki mindíg ha találkozom vele, de azon kívül nem találkoztam még vele sehol..
iwiw-en megnéztem az adatlapját, és a stílusa is tetszik..
nem tudom azt se van-e barátja vagy ilyesmi..
de ő azon kívül h arcra ismer és köszön ő a nevemet sem tudja.. mikor meglát mindíg mosolyog.. de nemtudom miért.. lehet hogy csak azért, mert vicces hogy a nevem se tudja, de mégis köszön :P
még nem jelöltem be meg .. de gondolkodtam rajta, hogy bejelölöm, pár nap mulva felveszem msnen és dumálok vele kicsit, hogy jobban megismerjem.. szerintetek beválhat?

xDDDDDD
vedd fel msnre, aztán kiderül. de sztem ne szögezd le, hogy fúú k.urvára bejösz... azt én pl. utálom ha így nyitnak :D
sok sikert.
L/17

vedd fel nyugodtan :) nekem pl. tökre bejön, ha a fiú keres rám, ő vesz fel, ő ír rám stb. Növeli az önbizalmamat... :D Nameg nem érzem úgy, hogy én nyomulok rá.
Hajráááá :)
azon túl, ha már felvettem hogy vezessem rá, hogy nekem nagyon bejön.. járnék is vele?
úgy terveztem, hogy msnen megismerem, hogy milyen a stílusa stb.. de amit eddig láttam iwiwen, myVIPen nagyon bejön ;)
(még nem sikerült beszélni.. de msn címe már megvan)

Ne mondd így el neki, h bejössz, de nagyon!
Jelöld be, vedd fel msnre és írjál rá, kérdezd meg h milyen napja volt, jó témákat dobj fel (suli, család, állatok, hobbi) és majd alakul a többi!
Csak ha már jobban ismeritek egymást, akkor hívd el valahová.
Szerintem sikered lesz:)
15L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!