Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Facebook tönkretette a párkapcsolatom. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Szükségünk van a Face osztálycsoportokra, ha értesülni akarunk valamiről, ez elkerülhetetlen, az osztályom tagjaiban meg nem bízhatok, szóval nem tehetem meg azt, hogy máshol, sms-ben kérdezem meg őket, mert képesek átverni. De ez a hülye Facebook meg annyira tönkrevágta az életünket, hogy végül úgy döntöttünk, hogy töröljük magunkat és anélkül teszünk egy próbát. Ötletek, ahogyan mindketten értesülhetnénk a fontos dolgokról Facebook nélkül is??

2013. jún. 18. 19:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Már bocsi, de ez olyan gyerekes viselkedés. Igaz, lehet, hogy jól beletaláltam a közepébe, hisze nem tudom, hány évesek vagytok.

Ez a facebook tönkretette a kapcsolatotokat gyerekes gondolkodásra vall. Egy épp eszű ember, nem az internetes közösségi oldalakon lóg, és nem az érdekli, hogy kivel mi történt, mik az újabb hírek, adott esetben pletykák. Ha a sulival van valami, akkor keresd fel személyesen az illetőket. Ha ez nem megy, akkor írsz a tanáraidnak vagy felhívod.

Egy kapcsolatban vannak fontossági sorrendek. Egy idióta közösségi oldal nem tud tönkretenni semmit. Egy kapcsolatban a párok fontosak egymásnak, és holmi oldalak és hírek nem érdeklik.

Én azt tanácsolnám, hogy inkább gondolkodj el a történteken.

2013. jún. 18. 19:44
 12/22 anonim ***** válasza:
Arra kell használni a facebookot, amire való és akkor nem lesznek ilyen problémáid.
2013. jún. 18. 19:49
 13/22 A kérdező kommentje:
Én már attól rosszul vagyok, ha valakit bejelöl. Hogy miért? Mert az eddigi kapcsolataim 99 %-ának a végét, vagy hogy mással flörtölget és kavar a Facebook-ról tudtam meg. És ezért van elegem ebből, és nem akarom újra átbaszatni az agyam. Kértem tőle, hogy ne tegye, mert ez a legnagyobb félelmem. Megígérte és most meg megszegi. Nem nagy kérés szerintem, tényleg nem kérek eget verő dolgokat tőle. És azzal akarjuk megoldani, hogy akkor legyen vége a Facebook-nak, egyikünk se csinál rajta semmit.
2013. jún. 18. 19:57
 14/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hülyeség. Semmi logika. Ha valaki mással akar flörtölni, azt megteszi facebookal, vagy anélkül. Amúgy meg nem véletlenül flörtölgetnek mással a pasik. Ha minden rendben van a kapcsolatban, nem fogna.

Eleve röhejes, hogy ilyet kérsz tőle,hogy mit csináljon.... Attól hogy veled eddig így elbántak, nem feltételezheted rögtön mástól is. Szerintem inkább bízni kellene a másikba.

Én nő vagyok, de mondjuk ha nekem ennyire meg akarják mondani mit csináljak, már az válik terhessé...

2013. jún. 18. 20:11
 15/22 A kérdező kommentje:
De ő megmondhatja nekem meg dirigálhat is, mi?
2013. jún. 18. 20:13
 16/22 anonim ***** válasza:

Hívd el a párod moziba, vagy csak egyszerűen sétálni, beszélgetni, amíg együtt vagytok, addig se a facén lóg.

A facéval semmi gond nincs, csak ki kell törölni egy csomó oldalról, hogy megjelenjen a hírfolyamban, a túl gyakran posztoló, megosztó embereknél be kell állítani, hogy csak a legfontosabbak jelenjenek meg tőle, a hozzászólás helyett meg inkább a chat, nem kell mindent az összes ismerősöd orrára kötni.

Így gyorsan át tudod naponta egyszer-kétszer futni az igazán fonton dolgokat, és ki is léphetsz a facéról a való életbe.

Törölni magad nem érdemes, elveszted a lehetőségét annak, hogy a jövőben, ha tényleg szükség lenne rá, gyorsan és egyszerűen kapcsolatba lépj egy csomó mostani ismerősöddel.

Látogatni az oldaladat viszont nem muszáj gyakran.

2013. jún. 18. 20:38
 17/22 A kérdező kommentje:
köszönöm, igazad van :)
2013. jún. 18. 20:41
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!

Nem tudom, hány évesek lehettek, de ezzel a gyerekes gondolkodásmóddal meg ezzel az erőltetett mű-felnőttködéssel szerintem nem lehettek többek 14-nél.

Igazából a gondolkodásod és a hozzáállásod nagyon éretlen és sok helyen torz.

Kezdjük ott, hogy úgy állítod be a facebookot, mint valami létszükségletet. Aztán meg felsorolsz egy rakás olyan dolgot - házi feladat, ünneplő, pénzügyek - amikhez egyáltalán nincs szükség facebookra.

Aztán a másik dolog: hogy tudná a facebook tönkretenni a párkapcsolatodat? Talán a facebook flörtölget vele? Nem! Ő az, aki keresi a lehetőséget, hogy hűtlenkedjen. Nem a facebook, hanem a párod! De csak hogy kiábrándítsalak: aki facebookon keresi, hogy kivel csalhatna meg, az anélkül is meg fog csalni.

"hogy mással flörtölget és kavar a Facebook-ról tudtam meg" -- ez most úgy hangzik, mint ha csak az lenne a bajod, hogy megtudtad. Ha nem tudtad volna meg, akkor minden oké lett volna, Nyugodtan csak flörtölgessen? Szóval ez esetben még köszönetet is mondhatsz a facebooknak, hogy leleplezted, mielőtt fűvel-fával megcsal.

Meg mi ez a gyerekes "megkérem, direkt másképp teszi, erre bosszúból én is" dolog? Ez nektek egy kapcsoalt?

Tudod, egy párkapcsolatban eszünkbe nem jut mással kavarni. Épp attól párkapcsolat. Egy valódi szerelmes nem fog az szétszakítani, hogy meglát más lányokat/fiúkat is. (Bocsi, a nemetek nem derült ki.)

Aztán persze a végén kibújt a szög a zsákból, ő parancsolgat, neked meg kuss van. Hát ha ez nektek kapcsolat?...

2013. jún. 19. 01:36
 19/22 A kérdező kommentje:
Neked is igazad van. Már megbeszéltük a dolgokat, elegem lett és adtam egy erős fejmosást neki. Meg se nyikkant. Beismerte bűneit a kedves..
2013. jún. 19. 20:36
 20/22 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Írhatsz itt bármit és foghatsz akármit a facebookra, írhatod ezen felül azt is, kinek van igaza és kinek nem, amikor még magadnak sem ismered be AZT, hogy nem holmi közösségi oldal a hibás azért, mert nem jó a viszonyotok.

Az, hogy pasid mással flörtölget csak a te illetve a ti hibátok, mert nem tudjátok ápolni a kapcsolatot. Ha eddig átbaszták az agyadat ahogy írtad, akkor el kellene gondolkodni azon, vajon miért is volt, talán azért mert iszonyatosan naív vagy.

Először mérlegelni kellene magadban, ki vagy mi a fontosabb a pasid vagy a fész. Ha a kedves udvarlódra esik a választás akkor azon kellene elgondolkodni, hogy hogyan javíthatnátok a kapcsolatotokon. Ha nem vagytok erre képesek, akkor nem vagytok felnőve egy normális párkapcsolathoz. Tapasztalatból beszélek és nem holmi süket dumát nyomok. Ha szeretnéd hasznosítod a tanácsaimat ha nem akkor pedig magadra vess és ne várj isteni csodát, hogy a semmiből tök jó lesz a viszonyotok.

2013. jún. 19. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!