Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el? L

Figyelt kérdés
Novemberben találkoztunk utoljára, azóta nem is láttam.. O szakított velem.. most már boldog párkapcsolatban él, de a csaj egyidős velem.. én örülök nekik, de még mindig fáj.. vele tényleg el tudtam képzelni a közös jövőnket.. Eddig néha szoktunk neten írogatni, hogy mi újság, de most inkább már letiltottam chaten, hogy én se tudjak ráírni, ha meg o nagyon akar, tud írni üzenetet..
2013. jún. 18. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Idővel.
2013. jún. 18. 15:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs rá különleges gyógymód, csak az amit te is teszel, meg az idő.
2013. jún. 18. 15:45
 3/6 SevN ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sokat segítene, ha tovább tudnál lépni. Zárd le ezt magadban. Ne sírj, mert vége lett, örülj, mert megtörtént. Egy másik új pasival mindig könnyebb a felejtés. :)

Ha nem megy az ismerkedés, akkor a szabadidődet ne töltsd tétlenül, üresen, mert akkor gondolkodni, agyalni fogsz rajta. Foglald le magad valamivel (hobbis, sport, zene, stb...). Haverok is tudnak segíteni egy szintig, de tényleg jó jönne egy új szerelem. Azért november sem most volt már, másként kellene már élned:$ De ha nem megy sehogy, ne aggódj, az Idő megoldja majd:) Csak az hosszasabb, szenvedősebb, mintha inkább a tettek mezejére lépnél, és kihúznád magad ebből a szánalmas élethelyzetből.

Üdv,

SevN

2013. jún. 18. 15:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen és igazad van, tényleg jól jönne egy új férfi az életembe.. de valahogy nem jön...
2013. jún. 18. 19:33
 5/6 SevN ***** válasza:
Azért ez nem ilyen egyszerű. Hány éves vagy? Mennyit voltatok együtt? Amíg nem engeded el, addig úgyse fog jönni új, mert nem vagy rá felkészülve, nem engedsz be mást a helyére, de ezt nem is tudatosan teszed!
2013. jún. 18. 22:28
 6/6 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok és többször összejöttünk, aztán közbe jöttek dolgok, megint.. ugyhogy 2-3 évet biztosan..
2013. jún. 19. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!