Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan döntsek, hogyan felejts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntsek, hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
Van egy komoly párkapcsolatom,több,mint egy éve. Viszont van egy srác,akit nem tudok kiverni a fejemből,akár hogyis próbálom. Szeretem a mostani párom,sőt már eljegyzés is volt,de az a másik egyszerűen ott motoszkál a fejemben. Igen most kövezzetek meg,de amikor össze jöttem a mostani párommal lefeküdtem azzal a bizonyos másikkal is. Utána azt hittem le tudom zárni,elengedni,de nem! Miért nem? Hogyan zárjam ki az életemből?Nem akarom fel rúgni a mostani kapcsolatom,de ez igy tarthatatlan...
2013. máj. 27. 15:15
 1/9 anonim ***** válasza:
önkontroll... ha az nincs, akkor egy tanács sem válik be
2013. máj. 27. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Valamit érzel a másik felé is,csak nem vallod be magadnak sem! Ez nehéz ügy,így okosnak is elég nehéz lenni!
2013. máj. 27. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés.

Én teljesen megértelek.

Ha nem akarod felrúgni a mostani párkapcsolatod, akkor egyértelműen túl kell lépned az előző srácon. Ám, ha ennyire nem hagy nyugodni a dolog, akkor azon is el kell gondolkodnod, hogy talán az előző srác többet jelentett neked, mint a mostani.

Közhelyes, de ha a mostani srác mellett döntesz, akkor az idő segíteni fog. Ha nem találkozol, nem beszélsz az előzővel, akkor a jegyesednek talán sikerül őt elfeledtetnie veled.

Sajnálom, hogy nincs jobb ötletem. :-(

2013. máj. 27. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Én sajnálom a párodat.

Két vasat tartani a tűzben,nem valami gerinces dolog,már bocs

én elhiszem hogy nehéz,de ha tiszteled a jelenlegi párodat,akkor döntsd el végre,hogy kivel szeretnél lenni,és ezt tisztázd le magadban......

2013. máj. 27. 15:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos érzek iránta valamit,azt,hogy mi lett volna,ha..??? Mert eléggé össze melegedtünk már az elején,aztán egyszer csak valamiért nem beszéltünk,viszont múltkor találkoztunk teljesen véletlen...és azóta meg vagyok kattanva. Ráadásul ő tudja,hogy van kapcsolatom,ezért nem is keres. Mindent megszakítottam vele,de az álmaimban ott van. A mostani kapcsolatomat semmi pénzért nem dobnám el...Egy jó módszer kellene a felejtéshez.
2013. máj. 27. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:
A felejtés nem működik akaratlagosan, ezt valahogy senki sem érti meg. Miért nem érted meg?
2013. máj. 27. 15:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Ajjh, Teee! :-)

Szerdán bedoblak a tóba, hátha attól lehűlsz kicsit! :-*

2013. máj. 27. 15:32
 8/9 anonim ***** válasza:

De tényleg, minimális logika kell hozzá, hogy belásd.

Amíg el akarod felejteni, folyton a tudatodban az, amit el akarsz felejteni.

A felejtés egyetlen módja, hogy feladod a felejtés iránti vágyat.

Legalább 20 embernek mondtam már el ezt, de SENKI sem reagált rá.

2013. máj. 27. 15:32
 9/9 anonim ***** válasza:

És miért nem dobnád el a mostani kapcsolatodat? Miért jó a langyos fos?

Tipikusan az az ember vagy, aki fél a változástól. Majd jól összeházasodtok és vagy elváltok nagyon hamar vagy leéled az életed azzal, aki nem is az igazi. Eleve nem is gondoltad annak, mivel lefeküdtél a másikkal, mikor összejöttél a "nagy szerelmeddel".

A másik pasit úgysem fogod elfelejteni, különben is. Ha annyira az igazi lenne a mostani, akkor eszedbe nem lenne más pasi.

2013. máj. 27. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!