Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsek, hogyan felejtsem el?
Nehéz kérdés.
Én teljesen megértelek.
Ha nem akarod felrúgni a mostani párkapcsolatod, akkor egyértelműen túl kell lépned az előző srácon. Ám, ha ennyire nem hagy nyugodni a dolog, akkor azon is el kell gondolkodnod, hogy talán az előző srác többet jelentett neked, mint a mostani.
Közhelyes, de ha a mostani srác mellett döntesz, akkor az idő segíteni fog. Ha nem találkozol, nem beszélsz az előzővel, akkor a jegyesednek talán sikerül őt elfeledtetnie veled.
Sajnálom, hogy nincs jobb ötletem. :-(
Én sajnálom a párodat.
Két vasat tartani a tűzben,nem valami gerinces dolog,már bocs
én elhiszem hogy nehéz,de ha tiszteled a jelenlegi párodat,akkor döntsd el végre,hogy kivel szeretnél lenni,és ezt tisztázd le magadban......
Ajjh, Teee! :-)
Szerdán bedoblak a tóba, hátha attól lehűlsz kicsit! :-*
De tényleg, minimális logika kell hozzá, hogy belásd.
Amíg el akarod felejteni, folyton a tudatodban az, amit el akarsz felejteni.
A felejtés egyetlen módja, hogy feladod a felejtés iránti vágyat.
Legalább 20 embernek mondtam már el ezt, de SENKI sem reagált rá.
És miért nem dobnád el a mostani kapcsolatodat? Miért jó a langyos fos?
Tipikusan az az ember vagy, aki fél a változástól. Majd jól összeházasodtok és vagy elváltok nagyon hamar vagy leéled az életed azzal, aki nem is az igazi. Eleve nem is gondoltad annak, mivel lefeküdtél a másikkal, mikor összejöttél a "nagy szerelmeddel".
A másik pasit úgysem fogod elfelejteni, különben is. Ha annyira az igazi lenne a mostani, akkor eszedbe nem lenne más pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!