Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy felejtsem el ezt a dolgot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

Nem tudom egyszerűen feldolgozni, hogy a barátnőm akit nagyon szeretek, korábban ész nélkül lefeküdt minden jöttmentel. Ő is tudja hogy olyat tett amit nem szabadott volna. Az is zavar, hogy ezekkel az emberekkel még a mai napig tartja a kapcsolatot igaz csak fb-n.

23/f

2013. máj. 10. 09:26
1 2
 1/20 Egyirányú alagút ***** válasza:
Fogd fel úgy, hogy ez előtted történt. Vagy várj cirka 18 évet, addigra a bölcsisek már lőszerérett korba kerülnek, és addig meg vigyázz rá, hogy még egy pajtási puszit se kapjon....
2013. máj. 10. 09:29
 2/20 anonim ***** válasza:

Fogadj el egy jó tanácsot!

HAGYD OTT!

Ha ezt nem teszed meg,később bánni fogod.

Tudom miről beszélek.

2013. máj. 10. 09:33
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom meg tenni mert szeretem és szerelmes vagyok belé, abban bízom hogy egyszer majd elmúlnak ezek a gondolatok...
2013. máj. 10. 09:48
 4/20 anonim ***** válasza:
mi a bizonyíték arra, hogy most se jár össze velük? minek kell velük beszélni? jézusatyaúristen. Én mondanám a barátnőmnek, hogy vagy elfelejti őket, vagy húzzon vissza hozzájuk.. szerintem egyáltalán nem normális ez, és féltékenységet kelt, JOGOSAN
2013. máj. 10. 09:48
 5/20 anonim ***** válasza:

Muszáj elfogadni,h mindenkinek a múltjában vannak ilyen dolgok.

De ahhoz semmi közöd,a jelenben élj,ne a múltban.

Am. te még szűz voltál,mikor összejöttetek,v. mi?

Legalább bevan járatva. :D

De komolyan,sztem jobb egy tapasztalt nő.

2013. máj. 10. 09:52
 6/20 anonim ***** válasza:

"Nem tudom meg tenni mert szeretem és szerelmes vagyok belé, abban bízom hogy egyszer majd elmúlnak ezek a gondolatok..."

Nem fognak elmúlni a gondolatok!

Minnél előbb elhagyod,annál jobb neked!Találsz te ettől jobbat is.De így azt bizonyítod,hogy nem!

Idővel ő fog elhagyni,megcsalni.

Előzd meg a bajt.Ez nem játék!

2013. máj. 10. 09:59
 7/20 A kérdező kommentje:
Nem voltam szűz :D. Csak én például nem feküdnék le senkivel komolyabb érzelmek nélkül, jó tudom nem vagyunk egyformák. Csak amit elmesélt... és hogy eddig minden barátját megcsalta, ami összesen 8 kapcsolat volt az ugye 16 ember, és még voltak mellék szereplők... Na ehhez kis idő kell még elfogadom.
2013. máj. 10. 10:00
 8/20 A kérdező kommentje:

Egy éve lesz, hogy meg ismertem, amúgy akkoriban rossz lelki állapotban volt, azért tett sok mindent amit nem kellett volna. Sosem volt igazán szerelmes, csak most érzi igazán mi az. De szerintem sokat változott, és ő is ezt mondta, hogy sokat változtattam rajta pozitív irányban.

Köszönöm a válaszokat!:)

2013. máj. 10. 10:05
 9/20 anonim ***** válasza:

Nem biztos,h 16 ember,lehet mindig ugyanazzal lépett félre. :D

Na jó,most őszintén?

Én is kidobnám,aki eddig mindig hűtlen volt,azzal nem tudom mit lehet kezdeni.

De am. minek mesélte el ezeket,büszke rá? :D

2013. máj. 10. 10:05
 10/20 A kérdező kommentje:
Jah, nem nekem dicsekedett vele, egyik ilyen egyéjszakás palijának, mert az tette neki az ajánlatokat... És erre írta hogy eddig minden barátját megcsalta de engem nem fog.És ezt skype-on írta neki, nem kutakodtam még mielőtt ezt mondjátok. Csak be volt jelentkezve és hát én meg beleolvastam.
2013. máj. 10. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!