Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el ezt a dolgot?
Nem tudom egyszerűen feldolgozni, hogy a barátnőm akit nagyon szeretek, korábban ész nélkül lefeküdt minden jöttmentel. Ő is tudja hogy olyat tett amit nem szabadott volna. Az is zavar, hogy ezekkel az emberekkel még a mai napig tartja a kapcsolatot igaz csak fb-n.
23/f
Fogadj el egy jó tanácsot!
HAGYD OTT!
Ha ezt nem teszed meg,később bánni fogod.
Tudom miről beszélek.
Muszáj elfogadni,h mindenkinek a múltjában vannak ilyen dolgok.
De ahhoz semmi közöd,a jelenben élj,ne a múltban.
Am. te még szűz voltál,mikor összejöttetek,v. mi?
Legalább bevan járatva. :D
De komolyan,sztem jobb egy tapasztalt nő.
"Nem tudom meg tenni mert szeretem és szerelmes vagyok belé, abban bízom hogy egyszer majd elmúlnak ezek a gondolatok..."
Nem fognak elmúlni a gondolatok!
Minnél előbb elhagyod,annál jobb neked!Találsz te ettől jobbat is.De így azt bizonyítod,hogy nem!
Idővel ő fog elhagyni,megcsalni.
Előzd meg a bajt.Ez nem játék!
Egy éve lesz, hogy meg ismertem, amúgy akkoriban rossz lelki állapotban volt, azért tett sok mindent amit nem kellett volna. Sosem volt igazán szerelmes, csak most érzi igazán mi az. De szerintem sokat változott, és ő is ezt mondta, hogy sokat változtattam rajta pozitív irányban.
Köszönöm a válaszokat!:)
Nem biztos,h 16 ember,lehet mindig ugyanazzal lépett félre. :D
Na jó,most őszintén?
Én is kidobnám,aki eddig mindig hűtlen volt,azzal nem tudom mit lehet kezdeni.
De am. minek mesélte el ezeket,büszke rá? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!