Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy felejtsem el ezt a dolgot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

Nem tudom egyszerűen feldolgozni, hogy a barátnőm akit nagyon szeretek, korábban ész nélkül lefeküdt minden jöttmentel. Ő is tudja hogy olyat tett amit nem szabadott volna. Az is zavar, hogy ezekkel az emberekkel még a mai napig tartja a kapcsolatot igaz csak fb-n.

23/f

2013. máj. 10. 09:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"De szerintem sokat változott, és ő is ezt mondta, hogy sokat változtattam rajta pozitív irányban."

Nem akarok az érzelmeidbe rombolni,de ez süket duma!

Te csak egy pont vagy/leszel ahová mindig visszajuthat-míg meg nem un!Ismerem a tipust!

2013. máj. 10. 10:17
 12/20 anonim ***** válasza:
Most komolyan!?Neked le kell rajzolni,hogy mi a szitu vagy ilyen balek vagy?!
2013. máj. 10. 10:18
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem, csak magába bolondított, valamit azért tud :).
2013. máj. 10. 10:25
 14/20 anonim ***** válasza:
valamit tud. baszni :D
2013. máj. 10. 11:49
 15/20 A kérdező kommentje:
Ez is biztos... :)
2013. máj. 10. 15:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Te meg hülye vagy-az is biztos!
2013. máj. 10. 16:01
 17/20 anonim válasza:

Nálunk fordítva van így... a barátomnak volt olyan időszaka, amikor nem volt komoly kapcsolata, csak szex. Sőt, az elején mi is csak összejártunk (nekem ő volt az egyetlen ilyen kapcsolatom), és mellettem más lányokkal is lefeküdt. Aztán majdnem egy év ilyen kapcsolat után jöttünk össze. Mondjuk én megbízom benne, tudom, hogy hűséges, volt egy 9 éves kapcsolata, ahol szintén végig hűséges volt, csak utána csapott bele a lecsóba. Szóval én tudom, hogy csak én vagyok neki, de azért engem is zavar, hogy ennyi lánnyal volt (nem tudom pontosan mennyivel, sosem kérdeztem rá, de akikről tudok, már nem tudom 2 kezemen megszámolni...), és hogy szinte bárhova megyünk, mindenhol van valami lány, akivel kavart.

Szval ez nehéz kérdés. Vagy megpróbálod elfelejteni, mert az csak egy időszak volt a barátnődnél, ami lezárult, de téged szeret, és tisztel, vagy ha ez nem megy, akkor nem érdemes sokáig erőltetni.

2013. máj. 10. 17:56
 18/20 A kérdező kommentje:
Megpróbálom elfogadni mert ezért nem fogok szakítani az biztos.
2013. máj. 10. 19:57
 19/20 anonim ***** válasza:

"Megpróbálom elfogadni mert ezért nem fogok szakítani az biztos."

Mert egy gyenge puha-pecs vagy és örülsz,hogy fogtál pinát!

2013. máj. 10. 20:38
 20/20 A kérdező kommentje:
Mindenki magából indul ki... Majd ha lesz okom rá, figyelek ne aggódj!
2013. máj. 10. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!