Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el ezt a dolgot?
Nem tudom egyszerűen feldolgozni, hogy a barátnőm akit nagyon szeretek, korábban ész nélkül lefeküdt minden jöttmentel. Ő is tudja hogy olyat tett amit nem szabadott volna. Az is zavar, hogy ezekkel az emberekkel még a mai napig tartja a kapcsolatot igaz csak fb-n.
23/f
"De szerintem sokat változott, és ő is ezt mondta, hogy sokat változtattam rajta pozitív irányban."
Nem akarok az érzelmeidbe rombolni,de ez süket duma!
Te csak egy pont vagy/leszel ahová mindig visszajuthat-míg meg nem un!Ismerem a tipust!
Nálunk fordítva van így... a barátomnak volt olyan időszaka, amikor nem volt komoly kapcsolata, csak szex. Sőt, az elején mi is csak összejártunk (nekem ő volt az egyetlen ilyen kapcsolatom), és mellettem más lányokkal is lefeküdt. Aztán majdnem egy év ilyen kapcsolat után jöttünk össze. Mondjuk én megbízom benne, tudom, hogy hűséges, volt egy 9 éves kapcsolata, ahol szintén végig hűséges volt, csak utána csapott bele a lecsóba. Szóval én tudom, hogy csak én vagyok neki, de azért engem is zavar, hogy ennyi lánnyal volt (nem tudom pontosan mennyivel, sosem kérdeztem rá, de akikről tudok, már nem tudom 2 kezemen megszámolni...), és hogy szinte bárhova megyünk, mindenhol van valami lány, akivel kavart.
Szval ez nehéz kérdés. Vagy megpróbálod elfelejteni, mert az csak egy időszak volt a barátnődnél, ami lezárult, de téged szeret, és tisztel, vagy ha ez nem megy, akkor nem érdemes sokáig erőltetni.
"Megpróbálom elfogadni mert ezért nem fogok szakítani az biztos."
Mert egy gyenge puha-pecs vagy és örülsz,hogy fogtál pinát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!