Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el őt?
Én 3 hónapig jártam a barátnőmmel, szó szerint egy mennyország volt, aztán minden ok nélkül dobott, hogy nem illünk össze, annak ellenére, h 3 hónapig istenített és egyik hétről a másikra változott meg a véleménye.
Eltelt majdnem 8 hónap és még mindig nem telik el nap úgy, hogy ne gondolnék arra, hogy mennyire hiányzik. Pedig komolyan el akarom felejteni.
Van már barátnőm is azóta, minden tökéletes vele, de ő sem tudja elfeledtetni, pedig nagyon el akarom.
Azt tudom ajánlani, hogy temesd bele magad a hobbidba, barátok, bulik, ismerkedj.
Kitartás! ;)
Köszönöm a válaszokat!
Igazából a szüleim sem megértőek velem, azt mondják hogy örülhetnék annak hogy valaha járt velem egy ilyen fiú. Meg sem vigasztaltak, ha nem csak azt mondták elfelé hogy felejtsem el, mintha az olyan könnyű lenne.
Én 3 hónapig jártam egy fiúval és már 6 hónapja szakitottunk azóta szenvedek nélküle :( Nem tudok ismerkedni, nem érdekel senki..
Nem nagyon tudom mit kéne tenni maga az idő nem sokat segit. Akarni kell elfelejteni. Sokat lenni emberek között, elfoglalni magad és ismerkedni hátha akad aki el tudja feledtetni. Nekem nem akadt, de az exemnek pl igen.. ő már szerelmes az más kérdés h ugyanugy reménytelenül ahogy én őbelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!