Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés

a barátommal még nem szakítottunk,de megcsalt,ezért valószínüleg kénytelen leszek.

már egyszer voltunk külön,akkor 2 hétig bírtuk egymás nélkül,nem ment, szeretjük egymást. az a 2 hét borzalmas volt...egyszerűen nem bírom nélküle, nem bírom ki hogy amiket mindig együtt csinálunk azoknak egyszer csak vége,nincs ami kitöltse a napjaimat...csak rá gondoltam akkor is és ez most se lenne másképp. mit tehetnék? nem bírok szakitani, nem tudom hogy bírkóznékmeg ezzel. iszonyatosan hiányozna

2013. máj. 30. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Te nem fogod őt elhagyni. Max 1-2 napra. Te sajnos azok közé az ostoba nők közé tartozol akik bármit elfelejtenek a pasijuknak. Aztán majd idővel mikor már nagyon rossz akkor rájönnek hogy elcseszték és szakítani kellett volna.
2013. máj. 30. 15:37
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi az értékes tanácsot.
2013. máj. 30. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Igazából nem értem, milyen értékes tanácsot vársz.

A te fejedbe, gondolataidba nem tudunk semmit sem megváltoztatni. Ha nem akarod elhagyni, akkor nem fogod, ha el akarod, akkor leszel olyan erős és elhagyod. Ez így működik. De idővel, amikor már szarrá alázott még mindig azt fogod magadnak ismételgetni, hogy de ti úgy szerettétek egymást és azt se tudod mikor romlott ez el.

Csak akkor már ott lesz 3 gyerek a nyakadon tőle, és egy rakás tartozás, és a kutyának sem fogsz kelleni.

Nem fog a pasi megváltozni a kedvedért, szóval ha most egy bunkó tapló akkor később is az lesz. (valamiért már szakítottál vele először is...)

29/n

2013. máj. 30. 15:47
 4/6 A kérdező kommentje:
de a kérdés nem az volt,hogy szakítsak e vele,hanem hogy miután szakítottam mégis hogyan tegyem túl magamat rajta!!!!mert nem érzem úgy hogy menne..
2013. máj. 30. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy megcsalt.

Szexelt egy másik nővel. Ugyan azt csinálta vele, mint mikor Ti szeretkeztek. Lehet még többet is. Más nő testét csókolgatta, mást dugott.

Ezek után, ha erre gondolsz, hogy nem lehet megundorodni tőle? Én ezt nem értem...

2013. máj. 30. 16:33
 6/6 A kérdező kommentje:
hát ez a baj hogy még ez sem elég....nem tudok tőle elundorodni se nem szeretni...ezért kérdezem hogy mégis mit csinaljak..
2013. máj. 30. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!