Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nagyon bonyolult!?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon bonyolult!? Tobbi le!

Figyelt kérdés

A ferjemmel nagyon megromlott a kapcsolatunk.Ugy all a helyzet hogy szetmaradunk.9 honapos a kislanyunk,nagyon sajnalnam ha az apja nem lenne mellettunk,de mar nem birom elviselni ezt az eletet!Mielott megszuletett minden olyan szep volt,nagyon szerettuk egymast,de...Mostmar kiszerettem belole,mert nagyon elkezdett inni az utobbi 4-5 honapban,veszekszik sokat velem,semmi sem tetszik neki!Mindenbe belekot es csak a rosszat nezi,hogy mi miatt bir velem veszekedni...Valamelyik nap mondtam neki hogy nem birom tovabb es inkabb valjunk el bekeben.Erre o osszepakolt es mondta hogy oke,mindenert en vagyok a hibas,mag ilyenek.Megfenyegetett,hogy elvagja a nyakam nekem is meg annak is akivel leszek,ha mas ferfit lat mellettem.Meg hogy ongyilkos lesz..Nem tudtam mit tenni,megilyedtem es mondtam hogy akkor probaljuk megoldani es maradjunk egyutt..De nekem nem megy,nem szeretem mar,foleg ezek utan...Mit tegyek szerintetek?Ti mit tennetek a helyemben?Nagyon felek tole is meg mindentol!

Bocsi hogy egy kicsit hosszu lett!

2013. jún. 18. 09:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Minimum 10x megigerte hogy megvaltozik,de semmi! :( Neki igy jo,igy akar elni!Es most utoljara meg is mondta hogy nem valtozik meg soha!
2013. jún. 18. 10:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem fog megváltpzni és a gyerekre is sokszor rátámad majd későb.
2013. jún. 18. 10:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Az ilyen ember gyáva, tuti nem lesz öngyilkos, ettől nem félnék. DE attól, hogy amúgy istenesen elp*csáz, attól igen. A gyerek és a saját biztonságod érdekében kell távol tartanod magatoktól. Vagy ti mentek, vagy őt zárod ki.
2013. jún. 18. 10:55
 14/15 anonim ***** válasza:
szetmaradunk, az mi?
2013. jún. 20. 06:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lenne, ha elköltöznél. A férjed elinná az összes pénzeteket és nem lennétek biztonságban mellette. A gyerekre és rád is rossz hatással lehet. Mentsd, ami még menthető. Amíg a gyerek nem lesz 3 éves úgy se emlékszik semmire, szóval még van esélyed arra, hogy legalább a gyereknek ne legyen nagyon rossz.
2013. jún. 20. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!